0
Apa yang mommaMia bleh simpulkan at the age of 6 month Damia start having her journey to an adventures & fun activities. MOST IMPORTANT!!! mommaMia berjaya mencapai target exclusively BF Damia for 6month! Alhamdulillah bersyukur sesangat! Now move to target for 1 year!!! Ya Allah, murahkan lah rezeki anak ku Damia dengan susu ibu yang banyak, Amin!


At the age of 6 month juga, Damia starts her 1st solid food. Yum yum yum... suke sangat. Paling suke bubur nasi, biskut Heinz pun suke juga.


Damia jugak semakin pandai bermain2 dgn toys. Paling suke masuk mulut jer!


Paling tak caya at the age 6 month Damia daftar PLKN. Tak caya tengok baju Damia?? Tengok la betapa seronoknya Damia. hehehe... momaMia lak yang lebih2. PLKN di rumah jer dgn nenek + atuk! Baju tuh orang bagi masa newborn, cuma baru jumpa & baru nk pakai. nasib baik muat lagi tapi fit2 jer.

Damia also attended her 1st team building (ikut momma nyer opis, TSE) kat Eagle Ranch, PD. Kat sana Damia tengok momma main Paintball. Sakit!!! sian momma. Paling best Damia spent most of her time dgn abah jalan2 tour 1 Engle ranch tuh. Thanks abang!!! you re the best. Luv u!! Sian gak kat abang sbb momma lupa bawa puting botol Damia, susah nak bg susu kan. Ya ampun. Lain kali tak buat lagi.

Thanks also to dear boses & kengkwn engineer yang lain coz izinkan Damia & abah join sekaki. Kami jer yang bawa family. malu plak... yang lain sume single mingle. Ye la dah nama team building kan... no family. Tapi memandangkan team building tuh 3D2N, mommaMia terpaksa jugak bawa Damia. Imagine kalo Damia tak ikut, mesti EBM Damia tak cukup, cian Damia. TIDAK!!! nak bagi formula milk? TIDAK SEKALI!!! not yet!! Selagi momma mampu, momma akan hanya bagi susu ibu jer ek!




Post a Comment

 
Top