4
Firstly credit utk mama Arissa & Ummisalsabila sbb entry2 mommies beri semangat utk mommaMia publish n3 ni. Kalo idak x tau la brape lama simpan dlm draft post. Tengkiu yer mama Arissa & Ummisalsabila. Lepas ni kite bleh ler get-2-gether kat pool yer ??

Actually Damia masuk pool masa end May ari tuh. Kami g cuti2 kat KL Plaza KL.

Lihatla aksi anak momma
Teruja masa nampak pelampung kuning. Siap posing lagi.
Thanx to my kazen, Amirul sbb tiupkan pelampung tuh. U r the best!


Yang ni aksi dlm kolam. Tengok la excited nyer Damia.
Siap lari2 dlm kolam. Mesti dia ingat macam dlm walker jer bila dlm pelampung tuh.
Tak takut air langsung.
Momma tak dpt interframe.. sedis2... sbb masa tuh momma tgh layan call from opis. :( no good!
Apa yg penting? Anak momma happy & have fun.
Thanks to Syakirah & Amirul sbb layan Damia main pool.

Yang nih pulak aksi after kluar dr pool. Hehehe... actually Damia tak nak kuar.
Tapi sbb nenek tgk bibir Damia macam biru jer, terus kene kuar. Hahaha...
Kite mandi pool next time ek sayang. Nanti ajak abah lak.
Tak pun kite buat date dgn Aufa & Arissa mandi pool sesama. Mesti best.




Post a Comment

Intan said... June 18, 2009 at 10:37 AM

Uiiii bestnya damia nyer pelampung...arissa nak tumpang sekali leh tak? Mesti bestkan kalau anak2 kita main air sama2 ;)

Momma Mia said... June 18, 2009 at 6:02 PM

A'ahh mesti best kan Intan. InsyaAllah nnti kite try organisekan ek. btw, thanx Intan for sharing PhotoScape. Memang best. Ni lah hasil yg pertama mommaMia.

Ummi Salsabila said... June 19, 2009 at 5:28 PM

wah,da siap entry yer..comelnyer mia nyer plampung! chubby mcm mia gak..
best kan mia men air.bl kite nak pi pool same2 ek..;p

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:44 PM

bestnyer momma..ni tak sabo nak ajar anak bjlan..dapat ler kita bt gathering..kan..kan...

 
Top