3


"Gambar yg dipilih - Damia & Abah bergendongan"

Nama ayah : AZLAN B. BORHAN
Nama Anak : DAMIA BT. AZLAN
Umur Anak : 9 bulan

Gambar di atas dipilih sbb mommaMia suka tengok Damia & abah "bergendongan". Damia suka sangat buat gitu dgn abah. Gelak tak henti macam seronok sangat. Tak pulak dia gayat or takut. Gamba diambil semasa Family Holiday menyambut Mother's Day kat Legend Water Chalet, PD baru2 nih. Sebenarnye mommaMia susah nak decide gamba mana yg nk pilih tapi utk menyambut Father's day ni mommaMia nk tunjuk jugak gamba Abah & Damia "together-gether", paling best aksi mereka tido. Damia suka tido beralaskan dada Abah yg sasa tuh "ahaks" (ampun abang ek... You r the best!! momma + Damia luv u dear!!)

Tentang Father's Day celebration kami tak plan lagi tapi we are planning for Family gathering minggu ni sampai minggu depan. Mungkin akan dipropose slot event for fathers. InsyaAllah nnti mommaMia update entry nye ek!...

Thanks also to MamaTisya for organize this contest. U r the best dear!
Ampun also MamaTisya sbb mommaMia post lebih satu gamba demi menyambut Father's Day ni. Kira entry 2 in 1. ok ek?!


Damia 6 bulan - Masa nih Abah jaga Damia semasa momma having company team Building kat Eagle Ranch, PD. TQVM sayang sbb jaga adik!

Damia 4 Bulan - Masa kami balik dari kenduri kawin kawan abang kat Melaka.




Post a Comment

Ummi Salsabila said... June 5, 2009 at 1:57 AM

nak try jugalah..tgk ti if sempat buat..hihi.comella mia.sgt chubby & cheeky!!!!

Intan said... June 5, 2009 at 10:33 AM

Gud luck to MommaMia and baby Damia! Nice pic :)

UmiDAnisH said... June 5, 2009 at 9:47 PM

hiii.. goodluck for mommamia..

 
Top