2
Smalam kami g DEMC for Damia's 2nd Pneumoccocal Injection. Balik jer momma terus tuam kain suam kat tempat cucuk Damia so that tak demam. Her 1st dos ari tuh pun demam. Mlmnya b4 tido badan Damia panas sket & momma dah suap Ubat demam. Damia tak nak pisah dgn momma, asyik berkepit jer. Nasib baik momma bleh masak our dinner. Thanx Abah jaga adik w/pun kerja abg tak abis lagi.

Next morning seawal 6 am kami dah bangun & bersiap. Kul 7 Damia lak mandi & bersiap. Lepas bersiap momma rasa badan Damia start panas balik. udah... susah nih. Momma kejutkan abah. Rupanya abah tertido smalam & kerja pun x siap lagi. After discuss abah kata macam x leh g la sbb adik x sihat lagi & abah pun masih ade kerja.

:( Ampun mummy Lyna ek. Hope next time (kalo ada lagi) momma bleh join. Apa nk buat dengan puding lychee & mango momma tuh? byk tuh...



Post a Comment

Ummi Salsabila said... June 15, 2009 at 1:44 AM

huhu.samala kite momma..puding le je bg ktorg..hehe
mia, cpt bek yer syg.mia dah setel 2nd dos ye..

Intan said... June 18, 2009 at 10:41 AM

Alaaa siannyer, cepat baik ye damia. Sakit kot cucuk tu kan...tapi utk kebaikan anak2 jugak.

 
Top