6
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009

SYARAT-SYARAT PERADUAN :

1~ follow ZARRA SHOPPE. => Done!

2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda. => Oso Done!
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)

3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima) ==> Sape suka SHOPPING angkat tangan!!! kalo tak mau angkat tangan moh TERJAH blog Z.A.R.A S.H.O.P.P.E.R . Macam2 adaaaaaaaaa... dari leather wallet, purse, shawl, scarf, Turkey, Bangles, and to shopper yg addicted to LV, nie lah tempat korang bleh bulatkan mata & bershopping2 dgn harga yg pasti berpatutan. InsyaAllah tak nyesal punye!...

4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda! (satu gambar sahaja diterima!)


==> Momen KENANGAN TERINDAH suami & anak. Atas adalah gamba semasa Damia 5 Bulan, Abah teman Damia BF. Abah inginkan hanya yg terbaik utk Damia "A.S.I" a.k.a air susu ibu. Yang best abah teman Damia sampai tertido. Damia plak tido nyenyak kalo abahnye ade kat sbelah... heheh momma jeles. Untuk suami momma & abah mia... U R the BEST DEAR! WE LUV U!! MMMUUAAHHHAASSSS.. Happy Father's Day!

Layan la lirik2 lagu Samson Kenangan Yg Terindah
Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu

Darimu...
Kutemukan hidupku
Bagiku...
Kau lah cinta sejati

Ooh...

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Ooh..

5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address ==> ok!

6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009 ==> ok!

Post a Comment

Ummi Salsabila said... June 5, 2009 at 4:37 AM

wa.romantiknye..comel mia manje tido dgn abahnye.nk join jugak contest ni.bilala nak buat ni huhuhu.

Momma Mia said... June 5, 2009 at 7:42 AM

Cepat2 US... moh kite bercontest... hehehe this week minggu momma bercontest jer! angguk2 geleng2 Damia tengok momma... ahaks! MommaMia waiting for US entry tau! Nak tengok aufa yg comei.

mama zharfan said... June 11, 2009 at 7:29 PM

good luck yer mama mia! thanks sbb singgah kat my blog :) and for the good news psl sarakids contest tu :)

Intan said... June 12, 2009 at 2:30 AM

Sweet je kan titun ngan abahnye ituuu :)

Momma Mia said... June 12, 2009 at 5:21 PM

Thanx singgah blog Damia mama Zharfan. nnti g PD buat entry ek. Congrat!!

Hi Intan. mmg sweet kan agaknye bile father & daughter santai2 gitu kan.

mama zharfan said... June 13, 2009 at 12:52 PM

sure Momma Mia...upcoming holiday kat PD tu berkebetulan utk celebrate my wedding anniversary in July nanti :p ..excited jugak coz it's gonna be my 2nd time stay kat Tiara Beach - dulu pernah pegi sekali masa my boy masih kecik.. :)

 
Top