0
Ni entry last minute. Tetiba rasa tertarik to join sbb suke la dgn hasil tangannya.
masih sempat kah??

Pada pendapat momma... jeng jeng jeng...
  • kegigihan elmiezlin78 a.k.a Mimi Aleeya mengupgradekan "sampah" kpd kraftangan yang kretif macam hadiah giveaway nih momma tabit spring twet! twet! so kreatip dear so sesuai la berbisnes craft nih. i like !! Keep continue to be more creative...
  • As for ur blog, b/ground - momma suka so lovely & sweet jer. simple & nice, cuma jam kat atas tuh rasanya terlebih size sket, so tutup tulisan kat atas skali tuh... no good!
  • Utk font tu momma no comment sbb terpulang kpd tuan punya blog sbb mimi yg nk mengupdate hari2 w/pun org lain yg akan baca so apa yg nice kat mata mimi just continue jer... momma no problem dear! budak2 kat opis nih nyer tulisan lg teruk daaa.
  • Keep sharing ok! Thanks for having this giveaway!
So pada yang lain... jemput terjah ke blog mimi Aleeya nih
sungguh kreatif & berbakat orgnya


Tarikh tutup : 31 Julai 2009 tepat jam 12 malam waktu Malaysia...



MimiAleeya nak bg giveaway ni kepada mereka2 (hanya 3 org pemenang) yg bertuah sahaja. Nombor2 bertuah akan diberikan kepada semua yang telah mengikut 4 syarat di bawah:

1) Anda mestilah mendaftar sebagai pengikut setia blog mimiAleeya.blogspot.com ~ sila klik button FOLLOWERS di sebelah kiri tu... {done}

2) Copy and paste the label mimiAleeya~Craft kat bawah di dalam sidebar blog anda (with link back to http://mimialeeya.blogspot.com) {done}

3) Create 1 entry di dlm blog anda dan ceritakan pendapat / cadangan anda tentang blog mimiAleeya. Pendapat2 serta cadangan2 anda amatlah dihargai!
{done}

4) Dah siap semua di atas, sila tinggalkan komen anda di bawah. Please link me your blog entry (about mimiAleeya). {done}

Nombor bertuah akan dicabut oleh cik Aleeya (anak dara kami itew) pada 1 Ogos 2009 (selepas dier bangun tdo ~ wakaka). Keputusan akan diumumkan selewat2nya jam 11.55 malam pada hari yang sama.


HADIAH?
Sebuah table frame (mengandungi 3 keping frame di dalamnya). Diolah daripada kalendar meja thn lepas punya. Sayang lak nak buang*. Dihasilkan dengan penuh kasih sayang, (ceeewaaah!!!) dgn itu, terhasillah frame ini. Semoga anda menyukainya.... Saperlah 3 pemenang bertuah itew???


Post a Comment

 
Top