4

Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER..
Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri
Pastikan di entry anda terdapat link2 ini

Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/

Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini.

*
**

***

****

*****



*
**
***
****
*****
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??

Damia bt Azlan lahir jam 8.52 pagi pada 14 Aug 2008 patut menang dlm contest ni sbb...
bulan nih pun Damia menyambut bufday dia 1 YEAR... huhuhu...
Lebih ironik nye Damia look so cool whenever in PINK... Lihat la gamba tuh... cool beb!!
terserlah kechomel-lan Damia kan??!
terserlah juga her personaliti & kebijaksanaan berinteraksi & berposing depan camera
Momma memang gemar pakaikan PINK to Damia sbb nampak more gal-gal
.

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Just nak tahu ape yg anda tau..
Extra marks k.
Yg best ttg blog Sha nih momma dpt tau that Sha nyer wedding day sama dgn bufday dia (20hb April 08). Wah bertuah la celebrate 2-in-1 gitu. Pastu yg menariknya after 2 days, bufday Putri la plak (22hb April 09) her daughter. She started blogging becoz of her precious princess, in May 2009. Orgnya juga minat bercontest... just like me...huhuu... Salam perkenalan dear. Keep sharing & blogging!!

Post a Comment

Ummi Salsabila said... August 21, 2009 at 3:16 PM

goodluck mia comel!!! muahs!!

comel mia pki cap tuh!

Momma Mia said... August 21, 2009 at 5:33 PM

[To US] Tengkiu aunty! muahsss!
Damia tak leh ikat toncet macam Aufa lagi tuh sorok pakai topi dulu la... hihihi

Intan said... August 22, 2009 at 6:55 AM

Mmg suke ngan gambor nie...cute sgt damia. Gud luck kay sayang :)

Momma Mia said... August 22, 2009 at 8:18 AM

[To Intan] thanx aunty intan. a'ahh momma pun fav gambo tuh sbb damia look cool "giler" la

 
Top