4
Petang 14hb tuh, Damia tetiba panas badan. Nasib baik after mkn ubat demam, panas dia kebah. Maybe sbb nk celebrate bufday nyer Damia ceria semula. Tapi mlmnya, dlm kul 12 lebih, panas start balik... huhu sian anak momma nih. Demam Damia on-off sampai ahad. Tapi yg momma risau batuk & selsema Damia makin teruk. Smalam bawa g DEMC and doktor kata panas Damia 38 degC so kene cucuk bontot sbb panas sgt. Pastu dlm mulut Damia ada ulser. Ya Allah, terkejut momma dengar. Ciannya anak momma. Sbb tuh agaknya Damia tak lalu mkn.

Momma pun tak g kerja sbb Damia asyik nk berkepit dgn momma. Taknak dgn nenek. Semoga cepat sembuh sayang. mmmuuahhhhhsss.

Post a Comment

mimie loma said... August 18, 2009 at 12:35 PM

alahai........sian nye Damia demam ye....

Dah bwk g cek dktr ke momma....

ye lah skang ni kan pun musim panas dgn batuk2 ........insyaAllah muga2 Damia cepat sembuh dan ceria balik semula ye...
salam sayang dari unty mimie...

Intan said... August 19, 2009 at 4:37 AM

Kesian tul lah kalo dengar bb tak sihat nie...mudah-mudahan damia lekas sembuh ye sayang dan tak melarat....amin.

Momma Mia said... August 20, 2009 at 5:40 PM

[to kak Mimi] uwwwaa tak sanggup tgk dia demam, batuk teruk. Tido pun tak lena.. bila mlm jer panas naik. Today, panas dah kurang tp batuk masih ade lagi & air liur damia pun masih kuar lg meaning ulser dia tak baik lagi kot... Sabtu nih nk g check doktor lagi.

Momma Mia said... August 20, 2009 at 5:41 PM

[To Intan] Tengkiu aunty Intan. mmmuaahhhhssss

 
Top