3
"Sempena besday month zieha nk bg gift
nak bagi gift SUPPRISED sekali
kalo uolss nak tahu apa gift
jom ler join Candid giveaway contest ni skali"

Momma Mia buat entry
entry ttg candid giveaway
Kami ucapkan to Zieha Happy Belated Bufday
Semog sihat, ceria & bahagia on ur big day!


*
**
***

HELLOOO!!! Huhu ni gamba dirakam pagi tadi. Waktu tuh momma tgh baring sbb tak larat tetiba anak momma nih duk main HP momma sambil syok sendiri. Tgk la hover kan... gaya macam org besao!! Pastu gelak2 sorang2.. ishh klakor pun ada. Cepat2 momma amik camera and snap!!

***
**
*


Cara2nya mudah sekali:
  • Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls.
  • Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
  • Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening, lucu, sedih, gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..janji bukan 18 xx..hehehe
  • Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja. janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))
  • Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid
  • Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan... hehehehe kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie.
  • Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009. Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian.
  • Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat contest tersebut...

Post a Comment

zieha said... August 28, 2009 at 9:51 PM

salam kenal momma mia;

ok dah check ..ALL DONE:)
tks ya for joining my giveaway
GOODLUCK:)

Intan said... August 30, 2009 at 2:32 AM

Amboi "beria" damia cakap kat tepon tu...call sape tu sayang?

Gud luck to you !

Ummi Salsabila said... September 9, 2009 at 2:43 PM

heheh.amboi mia.keletahnye die..

tenkiu for wish my besday.cmne rini? sihat x?

 
Top