12

Spt yg semua dah tau, kat atas tuh ant hadiah for Damia's Bufday... Since kami si parent yg so excited, kami bg awal hadiahnya. Reaksi Damia diluar jangkaan kami. She sooo teruja & buat pelbagai aksi. anak momma nih bijak2 & pandai la... Sesungguhnya kami tak silap kasi hadiah nih terawal sgt. hihihii... Bola2 kecik tu ada 100 bijik tp 1/2 dah simpan sbb tak sanggup nk kutip satu umah. Damia mula2 pun rajin kutip bola tuh tp lelama dia pun tak sanggup. hihii.. Takpe nnti kite main sesama lg 100 biji bola tuh yer.

yang ni plak hadiah from atok & nenek. Since damia skrg suke tengok Barney & frens CD, atuk & nenek kasi byk brg Barney. Yang bantal tuh peluk masa nak tido, Yg bas tuh main waktu pg. Lagi satu tuh Damia dah pandai conteng2... keliru dia nk pakai tangan kanan or kiri... momma perhati jer. She knows what to do tau!! GENIUS!!! Yg talipon tuh dia suka tarik2 bawa jalan, tp hp abah gak yg paling dia suke main baling2.. ahaksss.


sume kat atas tuh hadiah dr Mama Naufal, mamalis, muksu, along, cik ary & nek cu. Yg lain x dan nk amik gambo. Terima kasih yer semua bg Damia hadiah. Damia suke sbb hadiah nyer sume best2!!

Haaa nih aksi try baju mamalis kasi. Bleh buat baju raya. Cuma besar sket, kene kelim kasi kecik sket. Anyway, thanks mamalis. Senang keje momma x yah pening kapla nk cari baju raya Damia. Its so sweet!


Post a Comment

Jard The Great said... August 22, 2009 at 6:16 PM

birthday satu ramadhan?? ehehe..
selamat ari jadi!! dn selamat berbuka puasa.. ;p

AshAnas said... August 22, 2009 at 8:38 PM

wah, banyak nye hadiah damia... kasik anas sikit boleh... hehe...

Momma Mia said... August 22, 2009 at 10:23 PM

[To Jad d Great] Bufday 14hb lepas. hihihi n3 lambat sket sbb Damia demam ari tuh.

Slamat berpuasa & berbuka dear!! take care.

Momma Mia said... August 22, 2009 at 10:29 PM

[to AshAnas] hihi bukan x nk kasi tp nnti org yg bg hadiah tuh kecik ati lak... heheee

Mommy Lyna said... August 24, 2009 at 6:59 AM

wah banyaknyer hadiah dia... bole la Momma berjimat utk raya ni kan ehehe.

happy birthday Mia chubby2, tmabah2 comel & genius ya!

Momma Mia said... August 24, 2009 at 8:52 AM

[To mommy Lyna] Alhamdulillah mmg jimat utk raya nih sbb baju raya Damia takyah beli... Thanx for the wish dear!! Jemput dtg lagi.

mama tisya said... August 24, 2009 at 11:17 AM

wah byk tul adiah damia dpt ye...sure sronok kn...bj ry tu leh simpan smp thn dpn punye ry cz masih besar kn..tisya gk yg tkmo pki bj kurung..

Ummi Salsabila said... August 24, 2009 at 12:55 PM

wah.manyak nyer hadiah mia..best2 sume..siap dpt bj raye lg.sweetnye.mia tgk bawh je.pelik agknye.he3.sonoknye jd besday girl..

asmieyra said... August 24, 2009 at 1:49 PM

happy belated birthday to Damia..so swet bufday girls nie... take care yer..

asmieyra said... August 24, 2009 at 1:50 PM

banayk betoi hadiah damia nier..untung yer bufday girl nie..tak sabar nak tunggu 1year my lil prince

Mama_Aqish said... August 24, 2009 at 2:21 PM

wah...bestnyer dapat banyak hadiah...nak tikit leh...

Intan said... August 24, 2009 at 5:53 PM

Wah seronok lah damia ye, byk dapat hadiah dr yg tersayang :)

P/s: Yg pool dan bola2 tu sebijik mcm arissa punya, mmg dia pon suka main dan mandi dlm tu :) Psl kutip bola tu mmg satu hal...

 
Top