1
Last Saturday, Damia receipt her so call bufday present from MamaPayish due to wininng Grand Prize on MamaPayish giveaway. Again thanks so much to MamaPayish & AbahPayish coz chosing Damia as the winner!!! We get Cloth Diaper - Coolababy all in one (AIO) type + Cartoon Bag (a.k.a Wet Bag). This is firtst time Damia to try CD AIO. Anyway, if you want to know more details what is AIO CD click here...


Taken from Mamapayish onlineshop AIO CD is...
Jenis CD ini adalah CD paling mudah dipakaikan pada bayi anda kerana ia tidak mempunyai poket. Insert dah dijahit bersekali ngan diaper. Amat sesuai digunakan jika anda nak antar pada nursery/babysitter kerana cara pemakaian sama mcm disposable diaper.

CIRI-CIRI:
  • Design unik 3 * 3 butang untuk one size pocket diaper, senang untuk adjust butang bergantung kepada umur baby muat untuk baby dari 3 Kg to 13 Kg
  • daya serapan yg kuat untuk 3 lapisan inserts dan 1 lapisan inner fleece
  • Lapisan inner fleece yang lembut
  • Lapisan kain PUL yang kalis air untuk mengelakkan kebocoran
  • Made of 100% Polyester

p/s: CD AIO tuh masih dibasuh. Tak dan nak dipakai. Tungggu la ek, InsyaAllah momma akan buat n3 utk CD AIO nih.

Post a Comment

Mardiana Alias said... September 14, 2009 at 4:31 PM

Hai,cutenye Damia ngan hadiah CD ye...meh ajak mommy masuk contest auntie plak. mana taw dapat CD lunatots printed plak kali ni kan...

http://mydearshoppe.blogspot.com

 
Top