4

Layan photo Damia aksi ala-ala nak jalan...
Perghhh momma tak sabar nak tengok anak momma jalan... mesti chomel jer... hihii

Gambar kat atas tuh masa we ouls balik kampung last week. Damia pinjam lengan Abah for support. Tengokla how happy she is after she manage to do the action. Tu dah cukup shows her confident level, spirit & determination. Caiyok-Caiyok sayang!! Gambate!!!!


Yang nih plak photo Damia beraksi ala-ala nak gie jalan2...
Punyer la excited nak jalan sampai sanggup nak bawa bag nenek lagi.
Geram la momma tengok Damia nih.
Semoga sayang jadi anak yang soleha & dapat berbakti kepada agama bangsa & negara.
keep exploring & have fun dear!!
We luv u alwaysssssss!


H.a.P.p.Y B.i.R.t.H.d.A.Y
D.a.M.i.A !!!

Post a Comment

Watie Aziz said... August 14, 2009 at 10:35 PM

Lahai comeinya Damia tuh time nak berlatih berjalan....so cute! Siap ada aksi tarik beg yerk..bukan main lagi! happy b'day Dear! Samalah Damia nan Q, lepas 1st b'day jer, terus nak berjalan. hadiah utk diri sendiri kot! Hhehehee...

Siap sedia untuk penat mengejar yer Momma Mia..letih weii...den dah rasa!! Hahahahhaa

Ummi Salsabila said... August 15, 2009 at 8:26 AM

Horay!!!!! damia sgt2 comel.
nak jln da ni.excited kan.
comel siap tarik hand bag lg...hihi

da de confiden tu nak melangkah..good girl.keep it up ok!

happy birthday sayang!!! muahs..

Momma Mia said... August 20, 2009 at 5:42 PM

[To watie] Tengkiu watie. Skrg nih damia demam. Bonda kata insyAllah lepas baik demam nih bleh jalan la kot...mkin demam nk jalan la tuh... Semoga Damia cepat sembuh! doakan yer.

Momma Mia said... August 20, 2009 at 5:43 PM

[To Ummi Salsabila] Memang excited la US nk tengok dak cik nih terkedek2... pasti chomel...hihihi Tengkiu aunty for the wish! mmmmmuuaaaahsss

 
Top