Post a Comment

ibu_arifa said... August 4, 2009 at 8:01 PM

tahniah juga buat Damia dan mamanyer.. nnt tempek gambar yer bila dah dapat CD hadiah tu..

Momma Mia said... August 4, 2009 at 10:37 PM

ok thanx ibu arifa. insyaAllah.

Intan said... August 5, 2009 at 2:11 AM

Wah tahniah damia! Murah rezeki dia ye ;)

P/s: Gambor damia tu mmg cute sangat :)

Ummi Salsabila said... August 5, 2009 at 5:07 AM

yey! murah rezki mia..mommanye plak sgt rajin masuk contest..tidak penah putus asa.chaiyok2!!!

btw,muahs for mia.mmg comel!

Momma Mia said... August 5, 2009 at 6:34 AM

[To Intan] A'ahh la intan, maybe coz bufday dia dah dekat la tuh. hihihi...

Momma Mia said... August 5, 2009 at 6:54 AM

[To US] ahaks tu la pasal US, mommaMia asyik teruja jer nk bercontest if ada aksi Mia yg rasa2 sesuai utk dikongsi... cam malu la plak.. byk n3 Q panjang kat draft inbox tu... Tengah gigih mengupdate nih. Tp tak leh kata nk stop bercontest takut nnti ade yg berkenan jer nk join.

Watie Aziz said... August 5, 2009 at 2:17 PM

Congratulations yang! wahh..bestnya menang contest! bila lah plak anak i nak menang nih yerk! hehehhe..

tahniah2 ...semoga kemenangan berpihak pada u sentiasa..amin...:)

Momma Mia said... August 5, 2009 at 4:54 PM

[To watie] Amin!!! Thanks watie. alaa caiyok2 jer, insyaAllah one fine day ade rezeki kemenangan pasti perpihak kat Qarissa genius tuh.

 
Top