4
"Hait!! Ohaiyo gozaimas gorgeous mommy Intan & Arissa cutie pie"
Wish you're in wonderful day & happy 6th Anniversary!!


from : Damia @ 1 tahun 2 bulan

Costume Damia nih namanya Yukata from Japan. Aunty Intan kata Yukata
pun costume, so kira boleh bercontest.

BabyIntan’s Giveaway akan berlangsung mulai 20.10.09 until 07.11.09. Tak cayo click BABY INTAN blog. Contest dibahagikan kepada 2 kategori :-
a) 3 pemenang for Baby Girls yg cute bercostume
b) 3 pemenang for Baby Boys yg cute bercostume


Best kan?! ni 1st time aunty Intan anjurkan contest... sempena menyambut their 6th Anniversary on the 7th November 2009. Huhuhuhu... Semoga berbahagia selalu to Intan + Hubby & semoga Arissa cepat dpt adik! Amin!!

Wah wah... no 7 macam no fav jer ek... if not mistaken 7 Aug bufday aunty Intan kan??.. now anniversary pun on 7 Nov... My baby Blog was one of mommaMia fav blog... macam2 citer ado... best part tengok Arissa development and oso pose Arissa yg chommel bangat... Arissa nih if uols nk tak slalu kuar majalah Pa&Ma. Pernah jadi cover girl lagi in Pa&Ma Mei 2009.
Kira memang glamor la. Tak cayo moh kite terjah sama "MY BABY BLOG". For Intan sefamily, mommaMia fan Arissa no.1 tau. Take care & semoga Intan sekeluarga berbahagia selalu.

Intai2 Syarat Syarat Penyertaan :
  • Add blog BabyIntan dalam bloglist anda-(done)
  • Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- (done)
  • Buat entri mengenai contest ini di blog anda- (done)
  • Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja-(done)
  • Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume -(done)
  • Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali- (done)
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified) (done)
  • Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri ini - (done)

Post a Comment

10 said... October 29, 2009 at 4:24 PM

salam ziarah...
canteknya costume yukata damia ni...
good luck yer...

Intan said... October 30, 2009 at 5:27 AM

Salam MommaMia :)

All checked!

Gud luck to cutie pie Damia in costume :)

P/s: Hu hu...tima kaseh byk2 for da wish...mudah-mudahan "lekat" lah satu lagi...amin! Leh lah join uols nyer "DA CLUB" ngandung :)

Momma Mia said... October 30, 2009 at 9:13 AM

Hai 10!
Thanx for the wish & visit miakididdles. Jemput singgah lagi lain kali yer.

Momma Mia said... October 30, 2009 at 9:14 AM

w'salam Ibu Intan...
Thanks for visit & organise the babyintan giveaway.

InsyaAllah, semoga dipermudahkan oleh NYA. Caiyok2x!!

 
Top