1
Happy 5th anniversary to Notti Netti & Hubby...
Pergh dah 5 tahun dah. Congrat!!!
Semoga berkekalan hingga akhir hayat.

Entry kali ni agak special sket sbb Giveaway kali nih momma dapat tepek gambo VOGEE momma masa mengandung (prasan hover plak...ek). Dari hari sehari nk amik gambo yg latest tapi masa tak dan jer. So sbb nk join punye pasal momma tepekkan gamba momma mengandung Damia bersama abah. Ampun yek puan Notti sbb interframe kan gambo abah nyer skali. Hope masih menepati syarat2. Gamba solo tak dpt diselamatkan hilang bersama notebook dicuri orang. uuwaaa sedis2...

Name : Azlin Mohd Atan
During 8 months++

This picture was taken 12 days before Damia lahir, iaitu on 2.8.2008. Damia lahir on 14.8.2008. Itu pun cepat 3 weeks from due date. Waktu tu posing di rumah and bersiap mau gie umah sdara kawin. MIL kata my perut waktu tuh besao & masa delivery MIL siap tanya betul ke hanya satu jer baby kluar bukan ada lagi dlm perut. Hihihi... Tengok la uols gambo kat atas pun my hubby tolong pegang my VOGEE perut skali, so shows betapa besao la perut tuh hingga terpaksa 2 orang pegang kan.

Post a Comment

Momma Mia said... December 4, 2009 at 2:40 PM

Thanks to Pn Penganjur Netti Notti sbb accpt this entry. Comment beliau "Netty: mommamia - takper...i nak tgk u vogue bukan hubby u...ehehehe...boleh gakkkkk pic tu:)"

So sesiapa nk masuk tuh sempat lagi smpai mlm nih. Caiyok2x!!

 
Top