0


Salam semua...

Ketika anda membaca n3 ni momma & Mia dalam perjalanan ke Penang. Ini adalah lawatan pertama momma dgn Mia ke Penang untuk tahun nih. Sebelum ni Momma ada singgah Bukit Mertajam after having meeting kat Gurun, Kedah. Tapi tu cuma 1 day travel jer. Kali ni kami akan "kidnap" abah after his 2nd EXAM paper finish. Kira coti2 malaysia + celebrate our anniversary. Damia macam tau-tau jer mau jalan. Smalam tak mau tido awal. Nak kul 1 lebih baru nk tido. Kami akan di sana for 3 days 4 nights. Nantikan update nyer nnti.

p/s: semua n3 after kul 12 tgh adlh n3 schedule. actually momma dah prepare byk n3 & tunggu masa nak post jer. take care!!!


Post a Comment

 
Top