14

Tajuk Contest : Contest You & Me - Love Forever
Tarikh Tutup: 23 Mar 2010
Anjuran: Siti
@ http://teratakibu.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html


Sempena ANNIVERSARY siti & papa yang KE-5 pada 26/3/2010 maka wujud ler contest u & me nih!! Congrat yer Siti. Semoga berbahagia ke akhir hayat!!



*

*

*

*

Amacam romatik & loving tak gambr tuh??? ahaksss ...... Aksi ni after wedding reception kat umah momma. Sejak masuk pregnancy trimester ke-3 nih momma cepat emo la plak setiap kali teringat kat abah. Rindu ker momma??


Abang...
Andai abang baca entry nih,
Momma nk amik kesempatan memohon ampun & maaf atas segala salah & silap
sepanjang perkenalan & perkahwinan kita...
Halal kan segala makan & minum momma yer
Terima kasih abang sbb menjadi kawan, suami & abah kepada anak-anak momma
Terima kasih juga atas segala sokongan, kesabaran & kepercayaan abang kepada momma selama ni
momma sayang abang!!!
Doakan momma selamat melahirkan anak ke-2 kita dengan mudah yer


Post a Comment

Siti said... March 19, 2010 at 3:22 PM

Thanks sudi join contest siti yer. Siti ambik gambar. Godd Luck k!

Amar Amirah said... March 19, 2010 at 3:23 PM

so sweetttt kak...:D
semoga selamat melahirkan baby yg cute..aminnnn...
hadiah contest hari tu dah sampai dkt malaysia...terima kasihhh!!..:D

YanaNuar said... March 20, 2010 at 10:48 AM

uhuhu sedihnya baca ucapan kat somi tu...Memang takutkan time nak melahirkan anak nih...sama la ngan saya...harapnya sume selamat dan sihat je =)..

ibu_arifa said... March 21, 2010 at 1:57 AM

romantiknyer pic tu..good luck yer.. ada can menang nih momma :)

mariaariffbaby said... March 22, 2010 at 10:24 AM

romantik ..
i'allah dipermudahkan bersalin baby ke2 ni yer..

Ummi Salsabila said... March 23, 2010 at 2:49 AM

romantiknye kak.tp sayu jugak..lg2 bila nak dkt2 bersalin ni..
smg dpermudahkan bersalin nnt kak.:)

'NuReeN' said... March 23, 2010 at 2:21 PM

nureen lmbt la x sempat nk join contest ni.. k la take care k.. moga slamat bersalin k..

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:39 PM

Siti >> Thanks Siti for having this contest.

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:40 PM

Amar Amira >> Thanks sis. Hope Nayli like the tiger!!

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:41 PM

YanaNuar >> biler teringat detik2 kelahiran pertama cam ngeri lak nk bayangkan 2nd ni cane la plak. Amin, semoga sume selamat & sihat.

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:42 PM

Min @ Ibu Arifa >> Thanks Min. ada can ker? saingan hebat la Min especially from atuk & nenek tuh, lagi loving u. hihihi...

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:44 PM

Maria >> Amin. Thanks Maria. Semoga u pun cepat melepasi stage "mabuk" yek. Byk2 rehat & bersabar tau!!

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:45 PM

US >> Emo la US. takut ada... macam2 pk, yg bukan2 pun ada, marah huby... hehe kt nak g berjuang dah nih. Thanks. semoga dipermudahkan, amin!

Momma Mia said... March 23, 2010 at 6:46 PM

Nureen >> ala takpe nureen tepek jer gambo u & me tuh. sharing2 jer...

 
Top