Post a Comment

fantaghirolynn said... March 27, 2010 at 10:14 PM

pandainya make up.. kat pipi tembab jea..uli apa kat lantai tu??? =D... GuD LuCk!

'NuReeN' said... March 28, 2010 at 1:37 AM

nk join 2x..
tp ellesya x dak pa pic tepong gomak!!
kena ambik la sempat lg kan.. hehehe.. gud luck..

Intan said... March 28, 2010 at 7:16 AM

Ala laa pandainya dia tepek kat pipi dia ye...si gomak yg tomei, gud luck ye sayang :)

Ummi Salsabila said... March 29, 2010 at 2:51 AM

alo..main bedak ek mia ni.mcm2 aktiviti dia wat yer.hehhehe

akak,byknye join contest.sungguh rajin.kite join xpnh bnasib baik.tu yg mls.hehe.tp bkn byk sgt msuk pun,mstilah can nk mng lg ssh kan..

Momma Mia said... March 29, 2010 at 12:12 PM

azlynn >> tu la kegemaran Damia everytime jumpa botol bedak. Tutup cane pun dia pandai tunggang & ketuk2 bedak tuh kluar agk...

yg kat lantai tuh tengah buat adunan bedak utk haluskan kulit tau... ahaksss

Momma Mia said... March 29, 2010 at 12:12 PM

Nureen >> jgn tak join sis. sempat lagi suh ellesya berlakon aksi tepung nih...

Momma Mia said... March 29, 2010 at 12:13 PM

Intan >> mekaceh aunty... kalo tepek kat pipi baru terserlah ketembam man pipi Damia... hihi

Momma Mia said... March 29, 2010 at 12:16 PM

US >> rajin ke?? sesuke jer try luck, slalu masuk contest pun yg ade related dgn Damia punyer aksi jer + sambil2 update blog & tunggu masa bersalin... ahaksss

Wansteddy Tales said... March 29, 2010 at 1:26 PM

alah comeynya!
pipi kembung2 bibir tiut2
good luck dear :)

 
Top