4

Entry kepenatan after sakan mencuci, mengemas & mencari barang-barang untuk masuk rumah. Yang paling sian to Abah, nenek & atok... Terima kasih & luv u so much!!! Momma mostly hanya menjaga Damia. Tapi penatnya momma rasa sama jer dgn mengemas or jaga anak... ahaksss!!! Masa mengemas rumah momma byk bersin & sakit dada dibuatnya. Dah 2 mlm Damia takmo tido awal... mkin kepanasan yg amat sbb tido tak nak pakai baju. Smalam hanya tido dgn pampers jer, tu pun setelah momma berguling-guling dgn Damia untuk pakaikannya pempers. Tido kul 2.30am.

InsyaAllah nnti momma update ler aksi Damia masuk rumah setelah 2 bulan ditinggalkan. Entry ni just nk share moral of the story, w/pun badan penat, kerja menimbun... keep smilling!!!

Post a Comment

'NuReeN' said... March 9, 2010 at 5:11 PM

salam...
senyum dlm keadaan penat tu manis ker x.. hehehehee;)
bestnyerrr msk umah bru, nti semua baru, sofa baru katil baru.....

Momma Mia said... March 9, 2010 at 6:05 PM

Nureen >> W'salam. Salam perkenalan dear! manis ke tak tu tak pasti ler tak rasa la plak.. hihi idak ler sume baru cuma yg penting2 jer. yg lain tuh slow2 dulu la... ni tunggu masa nk bersalin dah...

bionic women said... March 10, 2010 at 12:00 AM

salam perkenalan...mesti syok masuk rumah baru and akan dapat orang baru...semoga semuanya selamat..

tukar link ek...

Momma Mia said... March 10, 2010 at 12:40 AM

Bionic women >> Salam perkenalan & TQVVM dear for the wish!! ok jom tukar link

 
Top