Post a Comment

beba said... May 22, 2010 at 11:47 AM

ahh..nicenya..lukisan abstract ni..hehehe..my son tak ble lagi rasanya bagi crayon ni..still dok sebok nak masukkan dalam mulut lagi semua benda yang ade..huu..

BIONIC WOMEN said... May 22, 2010 at 12:19 PM

wah pandainya damia melukis...citer tentang crayon nih..Dhiya plak sejak 3 menjak ni dah pandai conteng dinding..huhu..nanti nak wat entry pasal ni ler..sokmoluper

Wansteddy Tales said... May 22, 2010 at 11:13 PM

bagus tu mommaMia!
ciri2 kreatif dah ada tu.
nak2 damia dah main warna dan cipta line bulat2. otak membina gaya kreatif tu. semoga damia membesar bijak dan anggun ye sweety!

geram tgk muka damia ni. inesen je tp peelnya macam2, bikin geram! >< hahahhaa

ashra said... May 23, 2010 at 12:08 AM

so cute..comelllsss la damia dan lukisannye.

Momma Mia said... May 24, 2010 at 6:36 AM

@beba - hihi akstrak kan? So far Damia idak ler masuk dlm mulut cuma dia suka gentel crayon tuh dgn kuku dia...

Momma Mia said... May 24, 2010 at 6:37 AM

@BIONIC WOMEN - uih conteng dinding. Hilang tak? damia nih pun dah start gak but we ouls slalu pesan & ingatkan dia jgn conteng dinding.. kekadang dia dengar but bila kita takde dia buat lagi... geram... geram...

Momma Mia said... May 24, 2010 at 6:40 AM

@Wansteddy Tales - balik jer dr beli crayon tuh terus color dah... fahm dia bila suh buat bulat2 tuh.. tak ajor pun. Kombinasi warna pun pandai pilih.. so far kepuasan dia mengalor dgn crayon ni lebih compare dgn color pencil...

memang geram wan... mak dia pun kekadang cubit gak muka dia tuh... hhii

Momma Mia said... May 24, 2010 at 6:41 AM

@ashra - thanks aunty Ashra. Selamat berkenalan... jemput dtg lagi yer

nurulazham said... May 24, 2010 at 10:08 AM

so...sweet!bawak hati kot sbb mama dah ada lil dzakirah..hehehe...
pandai pulak dia... ;)

Momma Mia said... May 24, 2010 at 8:29 PM

@nurulazham - tak jugak nurul. Every coloring session or flash card mesti nak me teman dia... w/pun waktu tuh tengah menyusu... so terpaksa lil dzakirah pun join kakak skali

 
Top