4
Perghhhh... lama tak update piccas lil Dzakirah... Asyik kisah penyusuan jer momma citer ek. Mesti ada yg nak termuntah baca ek.. hihi ape kisah... Sharing is caring kan?!! Caring is loving...  


- Lil Dzakirah 1 bulan 20 hari -
Momma, Abah dan akak Damia sayang Dzakirah...mmmmmuuuuaaahhhh


Dulu slalu momma update piccas anak-anak biler join contest. Tapi  lately nih momma dah buat blog baru untuk contest anak-anak momma... senang sket nak maraton bercontest... ahaksss....

So pada sesiapa yang sudi atau crazy about contest sila-sila la singgah ke blog contest kami yang diberi nama MIAKIDIDDLES ConWay. Why ConWay??? combination from contest and Giveaway... 



Post a Comment

Wansteddy Tales said... May 25, 2010 at 6:29 PM

nak join ^^'
nnt saya jengah blog tersebut dgn gayanya ><

Ammi Sara said... May 25, 2010 at 9:28 PM

Hehe..inagt con mcm conman td, nasib baik tak..hihi..cute la baby Dzakirah, pakai topi lg ;). bila momma mia start work balik? antar dzakirah ke nursery ke ada maid?

Momma Mia said... May 26, 2010 at 6:45 AM

@Wansteddy Tales - Jemput-jemput wan... nnti bgtau ler bleh bentang karpet merah.. hihi

Momma Mia said... May 26, 2010 at 6:47 AM

@Ammi Sara - hihi...start kerja insyaAllah on 1hb June nih. Buat permulaan lil Dzakirah akan duk dgn nenek dan atuk. nnti momma buat n3 ttg nih.. tunggu yer

 
Top