6

GIZZILLION Thanks to SweetMama @ Eija Zaquan sebab bagi award TAG kat momma.  PINK color u... Momma nih suka ♥♥♥ PINK tapi idak ler so fanatik cam color purple... heheh... so tak banyak sangat koleksi PINK. Cuma sejak ada 2 lil princess color PINK memang banyak untuk mereka jer.


1. Link kepada orang yang bagi award ni :  http://mamakerry.blogspot.com/
 
2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK : Color PINK nampak gal-gal, and looks sweet kpd sesiapa yang memakainya esp budak-budak.

3. Sejak bila suka kaler PINK : Sejak berkawan dengan kengkawan yang fanatik dengan
PINK masa di U

4. nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya
PINK :
  • Baby wearing
  • Tudung De-zahra 
  • Baju dress anak-anak
  • Baju T-shirt anak-anak
  • selimut anak-anak
  • blog nih pun barang ke?? hihihi.. template dah ala-ala pink kan...
    5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK : my babywearing


     - Berbaby wearing color PINK -
     
    6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK :

    Post a Comment

    Anje a.k.a Mama_Balqis said... June 29, 2010 at 5:03 PM

    ok...kiter jawab tag ni k...

    EiJa ZaQuaN said... June 29, 2010 at 5:40 PM

    welcome...ermmm..mmg kalo ade bb girls...msti kaler pink jerk utk dia..

    ¥ α Ŋ α Đ z µ £ said... June 29, 2010 at 10:45 PM

    waaa cam tau2 ja.. tenkiu nanti yana tempek kat blog..;p

    Momma Mia said... June 30, 2010 at 12:35 PM

    @EiJa ZaQuaN - Thanks agian Eija for the award!!

    Momma Mia said... June 30, 2010 at 12:36 PM

    @¥ α Ŋ α Đ z µ £ - Huhu tekaan ku benar belaka ke? hihi

     
    Top