24
Dulu dalam entry Preggy Mommies momma ada bagitau Tahun 2010 nih tahun preggy yang meriah kat company momma. Kira momma idak ler sorang2 yg akan maternity leave and yang paling best masa sessi pumping akan lagi meriah. 

 
Kat entry contest BEST MOMMENT TO BE juga momma ada update tentang kelahiran putra/putri preggy mommies semua. Alhamdulillah, kami semua dah selamat melahirkan baby masing-masing. Basha (baby gal), Kak Nik (baby boy), kak Mai (baby gal), MommaMia (baby gal) & kak Mas (baby boy). Skarang kami semua telah selamat kembali bekerja... Hari ni genap 1 bulan momma start kerja. 

Since last Sunday, company buat event BOWLING TOURNAMENT 2010 kat U-Bowl Bowling Centre, One Utama, kami semua take opportunity get-2-gether baby-baby masing-masing. Layan aksi mommies semua.

 - SUPERMOMMIES -
 
Basha-Sofea (31 Jan 2010)
Kak Nik-baby enchem (8 Feb 2010)
Kak Mai-Husna (8 Mar 2010)
Momma-Dzakirah (1 Apr 2010) 
Kak Mas-Qarish (15 Apr 2010) - Tiada dalam gambar


Lebih manis lagi Group bowling momma menang tempat ke-4 keseluruhan. Perghh !! memang tak sangka sebab group momma semua ibu-ibu yang menyusu tau. We called our group SUPERMOMS!! Kak Raziah from our group dapat best female bowlers lagi tuh (gambar bawah dari kiri no 1). Tudung merah tu la Sis Aima yang masih gigih pumping for her son using manual pump !! memang tabit spring kat dia!! Well done sis!!!


" CAIYOK CAIYOK BF UNTUK SEMUA SUPERMOMMIES DI TRISYSTEMS "
 

Post a Comment

nieda said... June 30, 2010 at 3:57 PM

bestnya, ada member sama2 preggy..boleh share byk info

Ummi Ummair said... June 30, 2010 at 4:12 PM

teringat saya kt ofis lama thn lepas.kami 7 org semuanya bersalin tahun tue stat bln 1 smpai bln 7..mmg seronok ramai geng n dalam 7 org tu 4 org yg pumping mums.. :)

kakyong said... June 30, 2010 at 4:33 PM

wahh bestnya.. meriah.. satu office leh sama2 support Bf & citer anak2...

BIONIC WOMEN said... June 30, 2010 at 4:33 PM

waa....caiyok2 mama semua...

EiJa ZaQuaN said... June 30, 2010 at 5:32 PM

caya la group supermoms ni n sgt comey baby2 anda sume..!

Sitisifir10 said... June 30, 2010 at 6:47 PM

kalau lah ada kawan yg boleh support each other mcm ni dulu..tak lah saya terkilan sangat tak BF kan 3 anak saya yg mula2 :(

mommy icha said... June 30, 2010 at 9:57 PM

lin, hadha sgt suka entry ni (^_^)

Ummi Salsabila said... July 1, 2010 at 1:18 AM

bestlah geng sume sama2 pakat,sama2 support.ssh nak jumpa cmni...bestnya...:)seronok.
comel2 babies.gewam!!

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:51 AM

@nieda - Betul tu Nieda. Sronok sebab boleh support each other

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:52 AM

@Ummi Ummair - Paling best dapat pump berjemaah kan? perghh 7 tuh ramai2

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:53 AM

@kakyong - memang meriah kak yong. baru2 nih kami dpat nursing room kat opis tu. lagi la sronok bila pumping berjemaah

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:54 AM

@EiJa ZaQuaN - kami pun tak cayo sbb rami yg otai2 bowling... Ya Allah bb sume semangat bam bam... geram tengok

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:56 AM

@Sitisifir10 - Pija, takpe buka buku baru, baby baru.. insyaAllah sesama kita support BF

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:56 AM

@mommy icha - alin pun sukaaa sangat

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:57 AM

@Ummi Salsabila - odah pe kata one fine day kita buat gat-2-gether cam nih lak nak utk blogger yg dapat bb tahun nih, main bowling. cam menarik kan?

LeEyA said... July 1, 2010 at 8:06 AM

sonoknya.. waaaaa.. mcm kt opis husband sy.. 4 org ada wife yg pregnant sama.. n now ada 4 baby yg sama usia.. tp, tak penah ambik gmbar mcm nih.. termasuk anak sy jgk..

Wansteddy Tales said... July 1, 2010 at 8:45 AM

wow! meriahnya mengandung sekali baby pun sebaya. nanti pergi sekolah pun sama2. semuanya perempuan ke alin? kalau gitu lagi best. pakat2 berkawan smpi dewasa hehe ><

mommyYen said... July 1, 2010 at 9:23 AM

hai,sala kenal..
wow..bes nyer semua serentak preggie then baby-baby pun hampir sebaya..mesti seronok :)

Momma Mia said... July 1, 2010 at 2:31 PM

@LeEyA - hihi ramai tu leeya. kami ni baru staff jer tak termasuk staff punyer wife pun ramai. ada dlm 4-5 orang lagi.

Momma Mia said... July 1, 2010 at 2:32 PM

@Wansteddy Tales - 3 gal 2 boy wan. InsyaAllah boleh pakat kawan2 tuh nnti

Momma Mia said... July 1, 2010 at 2:33 PM

@mommyYen - salam kenal kembali mommyYen. sronok mommyYen. kami berkongsi sgala masalah penyusuan & ragam anak2 bersama

Farah . 5577 said... July 2, 2010 at 4:22 PM

wah, bestnye time preggy ramai2 cam tu.. ada geng!
n hebat menang ke4 lg dlm bowling.. mmg supermommies betul ni! :D

salam singgah.. :) jom exchanges link?

Ummi Salsabila said... July 6, 2010 at 2:39 AM

akak,mmg best idea akak tuh..sape lg ek? mmg rmi thn ni kan.:)

 
Top