4
29 May 2010 - Continue citer balik kampung ari tuh. 2nd day kat kampung kami ada family gathering semua ahli keluarga & adik beradik my hubby di Mahkota Parade. Ada family bowling tournament. Seronok sangat sebab masing-masing dah lama tak berbowling. Acara start dlm kul 4pm-7pm. Momma since baru C-ser terpaksa direhatkan dari bermain... huhu sedisss... takpe lain hari boleh main lagi. Sabo-sabo... Layan piccas... zassssss (most of the piccas momma takde sebab kat tempat bowling tu ada construction & aircond dia not soo sejuk. Sian lil Dzakirah so momma bawa gie mother room untuk menyusu. Di Mahkota Parade pun ada mother room hokey, so no reason untuk tidak BF. BF anywhere, everywhere!!! huhu...)

Kami sekeluarga berbaju merah sedondon... 
Sadly, piccas tak sempat nk amik sebab pastu anak-anak dah tukar baju

Damia pun nak main sama. So main belakang line jer...

Antara family members yang hadir

Antara aksi-aksi dan gaya baling bola bowling...
lihat la gaya abah mia tuh... Juara tuh!!!

Gambar family keluarga Borhan

Esoknya, bukan saja anak-anak kepenatan dan tido jer...
momma & abah turut terjebak

Post a Comment

eija zaquan @ sweetmama said... June 11, 2010 at 8:24 AM

wah..seronoknya..family gathering..acara main bowling plak tu...meriah gitew..!!

Nana said... June 11, 2010 at 6:20 PM

Meriahnye. Kat UK ni nak main bowling pun mahal! dah lama tak main :(

Momma Mia said... June 14, 2010 at 6:09 AM

@eija zaquan @ sweetmama- A'ah Eija. Sronok sbb masing lama bebenor tak main bowling

Momma Mia said... June 14, 2010 at 6:11 AM

@Nana- Hai Nana. Thanks singgah Miakididdles... Slm perkenalan.

 
Top