8
Last Saturday 12.6.2010 - We ouls gie gethering reunion class masa form 5 kat rumah cikgu class kami CIKGU SA'ADAH. Cikgu ni antara cikgu favourite kitaorang. Sangat tegas yet soo loving & caring. Boleh dikatakan every year kitaorang akan buat gathering i.e raya or buka posa. Kali ni nak menyambut sekembalinya Rahman and Salleha yg study medic kat oversee. Faham-faham jer la kalo amik medic bukan bleh buat setahun dua kan?? Moh layan picas kami masa skolah dulu...Kami rapat mungkin sebab kami bersama since form 4 lagi...

 - Class of 4 Anggerik -

 - Class of 5 Anggerik -

Aksi-aksi malam gathering...

 - Kami dengan cikgu -
Dari blakang kiri : Rahman, iskandar, Chin, Arif & Kenaly
Dari Depan kiri : Haniz & Zara (wife + anak iskandar), Zety, Kursiah, Alin & lil Dzakirah, Cikgu & Shelly

 - Kami yang vogue -


- with my good frens Kursiah & Shelly - 
Kami bersama sejak skolah rendah lagi

- Acara makan-makan sambil posing-posing -

- Mak-mak & bapak-bapak serta anak-anak masuk Class semula. Cikgu waktu nih tgh layan phone so kami posing sakan. Cikgu kata gambar ni "Kelakar gila. Dah 31 tahun tapi muka semua mcm form 5 dulu..... well except some yg rambut dah kurang sikit kan...hihi.." Thanks to abah sebab jadi juruphoto yg sporting mlm tuh. luv u dear!! - 

Post a Comment

Sitisifir10 said... June 16, 2010 at 8:13 AM

haih...teringinnya pulak ek nk kumpul dgn geng sekolah..huhuhu..

**cantik lah dolly korang :) kalau saya buat dgn anak ku nan 5 tu agak2 peningtak k.wan?? :D

Cery said... June 16, 2010 at 8:42 AM

bestnyerr jumpe kwn2 lama...syokk.release stress

Ibu Ayra said... June 16, 2010 at 9:58 AM

seronknya bleh togeder-geder dgn kwn2 skolah...especially bila skrg dah kawen n ada anak..sure byk story yg nak dishare....

mariaariffbaby.com said... June 16, 2010 at 10:34 AM

beshnya dapat gether2 kan..
and bawak famili memasing..misti meriah..

Momma Mia said... June 16, 2010 at 4:08 PM

@Sitisifir10sronok kumpul dgn kwn skolah nih pija... citer dulu zaman hingusan sume kuar.. klako pun ada

Thanks pija. credit dolly to kat Wansteddystudio. ttg 5 anak tuh ok ker jer. Tak sabo tak tgk skali 5 dolly kanak2 tuh.. mesti chomel lote

Momma Mia said... June 16, 2010 at 4:13 PM

@Cery - yes cery.. release stress.. sbb cikgu slalu bg motivation talk bila jumpa

Momma Mia said... June 16, 2010 at 4:15 PM

@Ibu Ayra - yes betul ibu Ayra. Since kwn doctor specialist in Gynea kami yg baru bersalin nih byk bertanya soalan ttg c-zer.. berguna ada kwn yg teror nih...

Momma Mia said... June 16, 2010 at 4:17 PM

@mariaariffbaby.com - bukan meriah jer Maria, kecoh satu rumah cikgu... bapak2 clasmate tuh sume mat kecoh

 
Top