12
Keputusan sudah diumumkan DISINI. Tahniah kepada yang berjaya!!! Walaupun Damia mendapat 2nd Undian tertinggi nasib tak menyebelahi Damia... Tak pe sayang. Tu namanya takde rezeki... Tapi momma sangat terharu dengan sokongan kawan-kawan semua untuk Damia.

"GIZILLION THANKS to all Damia's VOTERS"

** Puan penganjur, Anje datang and bagitau yang Damia pun dapat prize sebab 2ND VOTE TERBANYAK. Terkejut gak momma. Bukan hadiah hanya 1-3 jer???? Thanks Anje. Damia tuh buat-buat sedey jer... cuba tengok gambar terakhir tuh siap senyum lagi. Hehehe... Kami pasti terjah GA Anje lak pasni. Jom kengkawan, kita pakat-pakat join MAMA BALQIS GIVEAWAY.


Ni antara senarai voters yang sempat momma jumpa kat blog Anje. 

Damia cayang aunties semua!!! mmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!

Hanie


 p/s : kalo ada tertinggal mintak maaf yer.

Post a Comment

mama zharfan said... June 30, 2010 at 12:18 PM

congrats dear ;) dania dpt no 4 kan?

nieda said... June 30, 2010 at 1:16 PM

adat bertanding..tetap comel tau

Momma Mia said... June 30, 2010 at 2:31 PM

@mama zharfan - Thanks mama Zharfan... no brape pun tak kisah laaa.

Momma Mia said... June 30, 2010 at 2:32 PM

@nieda - a'ahh la adat bertanding... Thanks aunty Nieda. mmmuuahhss

kakyong said... June 30, 2010 at 4:30 PM

semua yg menang pun kiut-kiut..
tp damia always the kiutest di mata mommamia... ;)

EiJa ZaQuaN said... June 30, 2010 at 5:35 PM

cayang jgk kat damia yg comey...xpe arr xde rezeki kali ni ..tersenarai top 6 pun dh d'best.

Momma Mia said... June 30, 2010 at 6:00 PM

@kakyong - Betul Kak Yong tuh dah pasti!

Momma Mia said... June 30, 2010 at 6:01 PM

@EiJa ZaQuaN - Ya betul tu Eija. Tersenarai top-6 pun dah alhamdulillah syukur kan.

Anje a.k.a Mama_Balqis said... June 30, 2010 at 6:49 PM

dear, damia pun dapat prize tau, sila email detail k...jangan lupe wat entry kemenangan Vote 2nd terbanyak memandangkan aqeel adalah voter yang terbanyak sekali....jangan sedey2 k...damia tetap comey tapi semua tu keputusan juri...kita cuma penganjur contest...jemput join GA plak k

Momma Mia said... July 1, 2010 at 5:06 AM

@Anje a.k.a Mama_Balqis - Thanks Anje. nnti momma email ek. hihi... Damia nampak sedey ker??? dia buat2 jer sedey tuh. kat gamba entry nih yg last tuh siap senyum lagi kan...takpe kami ok laa. Cayang aunty Anje!!

InsyaAllah kami pasti join GA anje tuh.

Wansteddy Tales said... July 1, 2010 at 10:05 AM

best3! tersenarai top 5 pun dah buat saya happy untuk cik damia gebu >< damia mmg cute! tahniah Damia & mommanya. moga murah2 rezeki selalu ^^

Momma Mia said... July 1, 2010 at 2:11 PM

@Wansteddy Tales - hihi suka la dgn ayat wan tuh... thanks wan. semoga wan sekeluarga pun dimurahkan rezeki selalu

 
Top