10
Update aktiviti last weekend. Kami sekeluarga bersantai di Taman Permainan, Taman Tasik Shah Alam. Damia so excited dapat tengok tasik, jalan-jalan and paling best dapat main kat taman permainan. We ouls take this opportunity untuk homeschool Damia skali sebab kat taman tuh ada banyk bentuk binatang. Kat sana Damia jumpa elephant, sea lion, frog and ramai lagi... Damia juga dapat kawan baru, si Sara dan si Ain. Cuba tengok gambar kat bawah tuh... tetiba jer anak momma ada 4 orang... hihihi... semua gal-gal. Ahakss...


- Seronoknya jadi budak-budak semula kan??? hihi... -

- Macam-macam posing Damia blajo hari tuh dengan kak Ain dan sara - 
Dah pandai meniru yer sayang???

- Tengok ler aksi loving couple nih... momma mesti jeles.. -

- Damia juga tolong momma tolak adik jalan-jalan -

Penat bermain dan berjalan di taman, kami ke McD seksyen 3 untuk breakfast pulak. Layan ler aksi Damia makan, minum dan aksi momma & lil Dzakirah serta abah. 

Antara aktiviti homeshcool Damia - Cara masukkan straw dalam cawan, cara nak makan, cara nak kacau air.




Post a Comment

ibu_Arifa said... June 16, 2010 at 4:33 PM

syoknyer akak Damia main buai. dapat kawan pulak tu..lagi best kan.

syoknyer tgk korang ni pakai baju sedondon merah gitu..nampak sweet jer satu family.

'NuReeN' said... June 17, 2010 at 9:02 AM

hari merah sedunia kerr?? happening nyerrr.. best kan skali skala g lepak2 kat tmn mainan.. mcm xtvt riadah la jgk kan..

Ummi Salsabila said... June 17, 2010 at 8:01 PM

Happy family.:)
sukenya bila sedondon satu fmly gini.seronok damia.she such a cutie pie! xsabo nak off confinement ni.nak jln2.hihi.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... June 19, 2010 at 8:17 PM

wahhhhhh dah ada 4 anak ke?? lawa lagi body..mesti kesan bfkan???

Momma Mia said... June 20, 2010 at 9:18 AM

@ibu_Arifa - Setiap kali nampak payground mesti menjerit jer Mia ni. Seronok tgh Mia pandai berkawan & bawa diri... We luv red!!

Momma Mia said... June 20, 2010 at 9:19 AM

@'NuReeN' - huhu.. a'ah ler hari merah sedunia, ahakss best bangat la Nureen. Mari kita beridah beramai2 dgn family masing2

Momma Mia said... June 20, 2010 at 9:20 AM

@Ummi Salsabila Amin. Thanks Odah!!Enjo ur confinement dear. Dah abis nnti bleh jalan2 puas2...

Momma Mia said... June 20, 2010 at 9:24 AM

@BABY(MAMA AMANA dan ARIEF - Hai mama Amana & Arief. Salam perkenalan. opsss anak baru 2 jer. yg lagi 2 tuh anak orang. jumpa masa main buai.. hihi... lawa ke? ahakss.. Alhamdulillah, itu la penangan BF.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... June 20, 2010 at 4:20 PM

oooooo..ingat anak jugak..haha

tuela saya dah stop BF tau..dulumasa saya BF perut rasa kempis sekarang?? mmg rasa gemuklaaaaaaaaaaa....

mehla jenguk blog saya..jadilah follower jugak ye...hehe

Momma Mia said... June 21, 2010 at 6:49 AM

@BABY(MAMA AMANA and ARIEF - huhu kalo cam gitu kene bg adik la kat amana & arief... kami dah jenguk & follow u

 
Top