16
Alhamdulillah syukur, rezeki anak-anak. Damia won 2nd vote terbanyak untuk CUTEST BABY FACE CONTEST organise by Anje @ mama Balqis. Gizillion thanks, hug and kisses to kawan-kawan blogger momma yang sudi vote untuk Damia. Cukup terharu dengan sokongan kalian untuk Damia. To Anje, thanks for having the contest. Semoga Anje sekeluarga dimurahkan rezeki dan sentiasa terpelihara dalam rahmat ilahi. Amin!!

Sepanjang bulan June 2010, alhamdulillah murah rezeki anak-anak momma. Gizillion thanks kepada penganjur-penganjur and juri-juri contest dan Giveaway yang telah memilih anak-anak momma [lil DZAKIRAH & DAMIA] untuk menang contest/giveaway kalian.Semoga kalian semua semakin ceria, bahagia dan dimurahkan rezeki. Amin!!


Gift made from Love from kak ros @ lil mama - wallet dan cloth wipe untuk Mystery Gifts for Early Birds. Sangat cantik kan??? Sapa nak cepat join I LOVE U CONTEST due 15 July ni.


CD gift ni pula dari http://clothdiapermalaysia.com - Kami among 3 lucky winner. Dapat Knickernappies one size Pocket Diapers worth RM89 tuh... Terima kasih clothdiapermalaysia.com. Nantikan aksi lil Dzakirah beraksi dengan nya nanti. InsyaAllah.


Hari ini juga kami menerima 3 lagi berita gembira from Shira @ UmmiAnas yang momma berjaya meneka walaupun kurang tepat CONTEST TEKA SOUVENIR DARI SPAIN & MOROCCO. Gizilion thanks, hug and kisses untuk Shira!! Semoga Shira sekeluarga bahagia dan dimurahkan rezeki, Amin!

- Inilah hadiah yang Anas dapat, T-shirt from Spain and bola Piala Dunia from  Atuk & Nenda Anas. Best kan??! -

Selain tu smalam mama dapat sms from Maslina @ mama Rizqullah  untuk dapatkan alamat lengkap untuk penghantaran hadiah GIVEAWAY FROM MAMA RIZQULLAH. Banyak hadiah yang mama Rizqullah bagi. Gizilion thanks, hug and kisses juga untuk Maslina atas hadiah yang diberikan. Semoga Maslina sekeluarga akan lebih dimurahkan rezeki, Amin!

- Kami dapat pencil case, T-shirt and key chain penyu yang sangat comel -

Terbaru yang masih panas, momma dapat email from myHorizon informing that momma among the 30 conso winners for DADDY DEAREST CONTEST. huhu... Siap orang from myHorizon call lagi untuk pengesahan alamat. Momma memang tak percaya sebab entry tu last minute hantar after blogwalking form blog MamaZharfan. Thanks suziey for sharing. Since entry contest tu khas dedicated untuk Hari Bapa, maka hadiah akan diberikan kepada atuk Damia. Lihat ler apa yang kami dapat.



- Piccas me & my dad masa kecik yang dihantar -

p/s : InsyaAllah, nantikan GIVEAWAY Miakididdles soon...

Post a Comment

BIONIC WOMEN said... July 1, 2010 at 7:11 PM

waa...jeles sangat..banyak mia n Dzakirah dapat hadiah..
sangat2 bertuah...

mama zharfan said... July 1, 2010 at 8:08 PM

byknya menang!!!! rezeki ur kids :)
congrats sbb menang conso myhorizon tu!! me tak join sbb tak de pic :)

Liza said... July 1, 2010 at 8:55 PM

bestnya!!! Tahniah!!! Ni jadi semangat nak masuk contest ni!!

Ibu Ayra said... July 1, 2010 at 10:35 PM

tahniah MommaMia, banyaknya menang GA/contest....sangat murah rezeki...very lucky person....

MamaDamia a.k.a Haiza said... July 2, 2010 at 12:26 AM

me pun banyak join contest tapi tak banyak pun menang...huhuhu...tahniah alin..rezeki anak-anak tu :).....semoga terus dimurahkan lagi rezeki tu ..aminn

yantz-yeem said... July 2, 2010 at 10:01 AM

tahniah alin...best kan dpt hadiah?hehehehe...mmg rezeki anak2 tu...syukran..!!!

nak mintak alin vote gaks tuk my lil dini...
anto komen, taip vote 07 n link kat blg nie...

http://damiaqish.blogspot.com/2010/07/top-8-green-cutest-baby-cute-contest.html

thanks!!!

Ummi Aisyah || Cik Yah said... July 2, 2010 at 5:42 PM

tahniah..besnya dapat banyak adiah..

Maslina Rosdiana said... July 4, 2010 at 2:26 AM

Salam alin,

Thanks gak sbb sudi join GA tu,sorry ek ganggu memalam sms alin...hehehe...

Hadiah dah di pos...hopefully sampailah ek...:-)

ibu_Arifa said... July 5, 2010 at 1:07 PM

alhamdulillah..kami tumpang gumbira dgn rezeki anak2 Momma Mia nih.

hahaha..dah dapat banyak hadiah ni..mmg patut pun Momma Mia buat GA..buat lepas bayar zakat org kata...hihihi

Ummi Salsabila said... July 6, 2010 at 2:37 AM

Alhamdulillah.mmg murah rezeki anak2 akak.momma nya pula sgt creative dan rajin join contests.tahniah3x!!

mariaariffbaby.com said... July 6, 2010 at 3:27 PM

alhamdulilah mommy..
mmg murah rezeki anak2 mommy

congrate dear!
:D

Sharini aka Ummi Khayra said... July 6, 2010 at 6:44 PM

wah.... bestnya.... alhamdulillah, banyak rezeki anak2 alin...

Liza said... July 7, 2010 at 5:52 PM

Tahniah Mia....Kalo lah boleh amik satu?

kakyong said... July 8, 2010 at 9:33 PM

tahniah.. byknyer menang hadiah tu.. melimpah ruah...

AshAnas said... July 17, 2010 at 11:59 PM

salam kak, nk tanya, hadiahnye dah sampai ke blum ek? cuma dgr ibu ayra je yg dh dpt hadiahnye... xdpt berita dr akak n kak yatie... risau jgk kot2 xsampai...

 
Top