9
Pengumuman!!!
Ramai yang bertanya dimana kami tempah baju cuti Damia & lil Dzakirah. 

So ini jawapannya...


link to M.I.B

Gizilion thanks to Nurul sebab bersusah payah mencari baju lil Dzakirah yang nak dimatchkan juga dengan baju akak Damia... Tak ketinggalan baju momma dan abah... Sesuai benor konsep bunga cinta dan bee tuh... Untuk tau lebih lanjut apa lagi yang kami dapat dari Tecik Craft, click SINI

sedikit entry dari blog nurul ...

si kenit damia..hope Damia muat ngan baju ni dan sukeeeeee memakainye
(memang Damia suka sangat dengan baju ni...)

lalalalala..for baby Dzakirah..
aiseh panjang lak namanye so takleh nak letak huruf besar besar

untuk suami beliau yang tercinta.. hehe Alin just minta untuk letak wording 'Abah' je
tak nak gambo... tapi saya menambah sedikit aksesori tuk menceriakan suasana..

tuk hot momma saya hiasi huruf 'O' dengan bunga bunga cinta...
sepadan ngan bee tadi..hohooho
 

So sesiapa yang berminat tuh singgah-singgah la ke Tecik Craft... Nurul ni so friendly  orangnya and tak berkira sangat. Service tip top!! To Nurul selamat maju jaya!!

Post a Comment

Wansteddy Tales said... July 21, 2010 at 10:19 AM

hehe... betul. saya pun tertarik dsgn craft nurul. kreatif orangnya ><

Anje a.k.a Mama_Balqis said... July 21, 2010 at 10:43 AM

yup memang tantek baju tu...so nice

qasehadam @ nurul said... July 21, 2010 at 11:03 AM

salam..alaaaa tulunnla trimasss ye jgn puji lelebih saya cuma ingin memberi servis yg sebaik mungkin kepada semua pelanggan kerana sudi berurusan dgn saya...malu dah ni blushing*-segala puji hanya padaNYA yang memberi sy kekuatan dan inspirasi~

Ummi Salsabila said... July 22, 2010 at 2:56 AM

tq kak for shahring.so cute baju tu.nak dptkan jugaklah! :)

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:51 AM

@Wansteddy Tales - Suka tengok badge tecik ciptaan wan tuh. tantek

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:52 AM

@qasehadam @ nurul - heheh saje jer nk bg nurul blushing. bukan selalu nurul. Sesama kita tolong kawan2 kan. Semoga success sokmo

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:53 AM

@Ummi Salsabila - nnti buat entry tau. nak tengok aksi adam & aufa dgn baju2 tuh. mesti cute sangat aksi kakak & adik

Ammi Sara said... July 22, 2010 at 9:37 AM

cute! boleh try test lah ;)

 
Top