0
- Picture credit to Aquaria -

uuwaaa terasa lama sungguh tak update blog.  Seminggu memang terasa cam sebulan kan? Trillion thanks kepada blogger-blogger yang blogwalking to miakididdles walaupun kami takde entry yang baru.... tak lupa juga ada yang bertanya khabar & mengapa menyepi... Mekaseh kerana mengambil berat tentang kami.

Since nak bercuti minggu lalu, momma perlu siapkan banyak kerja-kerja, report dan research paper. Tu yang tak boleh langsung nak update blog. Tiap kali nak update blog ternampak je kerja yang banyak tuh depan screen lappy nih, so terbantut nak berblog... hehehe tersiksa jiwa dan raga wooo... wakaka... geram pun ada. Tu tak termasuk streamyx kat umah buat hal... tak bleh online 3 hari tuh...

well anyway, we're back!!! nantikan entry kami yer...

Post a Comment

 
Top