0
Percutian family kami bulan ni hanya di ibukota... we stay at Legend Hotel KL 3 hari 2 malam. Seronok tengok aksi anak-anak yang ceria dan bermacam ragam... Siapa lagi kalo bukan 2 cinta hati kami Damia and lil Dzakirah.... Antara tempat-tempat yang dituju Aquaria, Taman KLCC dan kolam renang... Jemput layan aksi percutian kami. Kita ENJOY!!!






Cik Damia paling sronok la... Siap ada peminat lagi. Duduk kat Legend Hotel tuh kan ramai tourist pak arab... Setiap kali jumpa pipi tuh tak abis-abis kene cubit  dek anak-anak pak arab... Sib baik Damia ok jer, tak nangis. Mungkin dia pelik kot. Paling kontroversi masa kami nak bayar beli barang kat c/storage The mall. Siap ada anak Taiwan ni tetiba jer kata i luv u and siap peluk and angkat Damia. Memula tuh we ouls ok je tapi anak taiwan ni tak nak lepaskan Damia la pulak... risau gak kami.  Tapi Damia tak nangis gak... cool jer. ishhh risau la dengan anak dara momma sorang nih...

Nantikan entry seterusnya... 


Post a Comment

 
Top