10

Ni 1st time kami sekeluarga ke Aquaria. Sebelum ke Aquaria, Damia telah kenal dengan Nemo and turtle dari CD Nemo and frog dari CD Princess Frog... So bila kat sini Damia dah kenal  mostly semua binatang kat Aquaria ni. Seronok dengar Damia sebut ikan, Nemo, turtle and frog...


Mostly Damia dengan Abah, lil Dzakirah dengan momma. Lil Dzakirah seperti biasa tido jer... Takpe next time lil Dzakirah dah besar, abah kata kita datang lagi. InsyaAllah yer sayang.




Yeehaa... kami dapat ole-ole photo family. Thank you Aquaria... Peace!!! Nantikan entry seterusnya... 



Post a Comment

Syahida said... July 20, 2010 at 10:31 AM

salam MommaMia, cantik2 gambar :-)
dah lama tak ke aquaria..sigh..

mariaariffbaby.com said... July 20, 2010 at 11:01 AM

huhuhuhu..intan lum p lagi aquaria..
nanti nak ajak hubby p la..lepas bersalin nanti
:D

Anje a.k.a Mama_Balqis said... July 20, 2010 at 1:07 PM

wah sonotnye pi bercuti...

BIONIC WOMEN said... July 20, 2010 at 2:02 PM

kami sekuarga pun lum ag ker aquaria...
aquarium kat wtwolrd shah alam tu dah g ler...hehe
cantik2 gambar family momma..

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:41 AM

@Syahida - Thanks syida. ooo pernah gak la g dulu ek...takpe g la lagi mane tau dah lain kan...

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:42 AM

@mariaariffbaby.com - hihi g intan. ni pun percutian kami dgn baby baru. Wah cepat jer nnti kan Intan. skrang preggy then bersalin

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:42 AM

@mama zharfan - Thanks suziey. kami pun suke sangat moment tuh

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:43 AM

@Anje a.k.a Mama_Balqis 0 a'ah sonot la Anje. cam nak cuti jer slalu

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:44 AM

@BIONIC WOMEN - Thanks Eily. Kat pun tak pernah g kat aquarium wet world tuh..padahal dekat jer.. insyaAllah nnti la. 1 fine day

 
Top