10

Hari Terakhir di Legend Hotel, acara wajib aksi bergambar guling-guling atas katil... wakaka. Best wooo... So layan jer la aksi kami anak beranak hokey. Semoga korang semua happy denga coretan percutian kami di Ibukota - Aksi kolam renang, Aquaria, Taman KLCC dan aksi guling-guling di hotel ni. Thanks abang for this holiday!!! We luv u always... mmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhssss.....



Semoga berjumpa kita di percutian yang lain ok. Cau cin cau... tapi sebelum tuh layan aksi makan Damia.... setiap kali tengok gamba nih, momma cam nak ajak Damia gie makan jer... sungguh berselera Damia kalo makan kan???! Geram.


Post a Comment

Anje a.k.a Mama_Balqis said... July 20, 2010 at 5:05 PM

so cute baju dua beradeq tu...mesti happy giler bercuti kan...

Ummi Salsabila said... July 20, 2010 at 8:21 PM

sgt seronok dpt bercuti2.bahagia tgk family akak juga.

happy tgk aksi adik beradik.comelnya baju mereka.tempah di mana? nak buat jugalah.hehe

kakyong said... July 20, 2010 at 11:42 PM

sweetnya tgk foto anak2 berdua tu...
berseleranya damia makan.. siap pakai bib .. anak2 kakyong jgn hrp la nak pakai bib..

Ammi Sara said... July 21, 2010 at 12:32 AM

pandainya damia mkn sendiri ye..bolehla ajar abg syaik yg dah 4thn tu tp suh ammi dia gak suap mkn, hehe..manja terlebih..dah abis ek bercuti..kami b4 this duk sgor so pergi tmpt2 k'ga momma visit tu one at a time taklah sekali harung, yelah dah dekat :)

Adam's Journey said... July 21, 2010 at 4:03 AM

comelnya damia mkn..yg tgh lap mulut tu plg comel. So sweet!!

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:45 AM

@Anje a.k.a Mama_Balqis - seronok la Anje. cam nak sambung jer cuti tapi... :(

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:47 AM

@Ummi Salsabila - memang best la Odah. lagi bila tgk anak2 seronok... tempak kat tecik craft. harge berpatutan jer. hehe tak sabar nk tengok Aufa & adam pakai baju tuh nnti.

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:48 AM

@kakyong - geram kan kak yong? bib tuh so far dia tak pernah lak tolak. lagi berselra dia mkn kalo ada bib tuh. kira cam pemberi aura semangat nk makan kot. hihi

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:49 AM

@Ammi Sara - air tangan ammi sedap tuh sebab nyer kot. heheh... memang penat g semua tmpat tuh sekali gus... heheh balik sume terbongkang atas katil

Momma Mia said... July 22, 2010 at 6:50 AM

@Adam's Journey - memang aksi makan mia momma paling suke tengok tau abg adam.. so tu pasal mia buat byk aksi kasi momma hapy & geram

 
Top