4

Gizillion thanks to Libresse. Sample yang momma request dulu from website Libresse dah sampai. Sungguh pemurah Libresse nih. Biasa orang bagi free sample dalam 1-2 jer tapi Libresse tidak. Semua 5 jenis diberikan nya. Best giler. Tak yah nak g beli dulu & try... So sesiapa yang masih belum request free sample boleh go to web site LIBRESSE. Berbaloi-baloi...
 
- kotak free sample from Libresse -

- range of product Libresse - 

Apa tu Libresse??? - Sanity Pad / Panty Liner tau.  Ada 2 unique feature called Secure Fit and DFC


Secure Fit - ada potongan di tempat yang betul 
--> lebar di depan, tirus ditengah dan rekaan berbelah di blakang

DFC (Deep Flow Channels) 
--> Pantas mengalirkan cecair ke dalam, kemas selesa, serapan sempurna

Kalo sesiapa yang masih tak faham-faham, moh layan iklan klakor by Adibah Noor kat bawah nih... Me paling suka panty liner dia dan pad slim non-wing. Takde bocor-bocor lagi... bila pakai terasa cam tak pakai jer... wakaka... korang cuba la sendiri!!

Post a Comment

Wansteddy Tales said... July 17, 2010 at 3:56 PM

wa bestnya! free sample pun xkedekyt bg bnyk2. saya selalu guna whisper @ kotex je. boleh la kot nk tnya free sample. kot blh beralih arah hehe

Momma Mia said... July 18, 2010 at 7:58 PM

@Wansteddy Tales - Cuba lah wan. Setaip jenis pad/liner ada 2 dorang bg. total ada lebih dr 10. Smalam nk beli liner kat tesco dpt lagi free sample. huhu best... yg penting selesa bila pakai...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... July 19, 2010 at 9:50 AM

alin, ni yang macam iklan adibah noor tu kan

Momma Mia said... July 20, 2010 at 10:39 AM

@Anje a.k.a Mama_Balqis - Yes Anje. Betul2... yg kak dibah the vogue tu laaa

 
Top