12
to

*
*

KAK YONG
sebab memilih kami sebagai pemenang Special GA untuk hadiah Harijadi Aliya & Anis. Hadiah nya adalah hamper tepung premix from Ummie Cake House


*
*

SALL from
yang ni me dapat email from Sall saying me terpilih sbg follower Sall yang ke 96... so Sall dengan bermurah hatinye ingin memberi hadiah. Ya Allah, syukur sangat dengan rezeki yang tak disangka nih... nak tau apa yang kami dapat... 

Telekung + bag skali. 
Ya Allah, semoga Sall sekeluarga diberkati Allah. Amin!!

*
*


INFANTIAHOUSE
  sebab memilih lil Dzakirah sebagai pemenang pertama untuk 
Contest Tidur paling comel 
aksi kemenangan lil Dzakirah


hadiahnya 

Alhamdulillah...

Post a Comment

BIONIC WOMEN said... August 8, 2010 at 11:56 AM

tahniah momma sekuarga..murah rezeki betul momma dan anak2 ekkk...

mama zharfan said... August 8, 2010 at 12:08 PM

congrats dear!!! hadiah telekung + set tilam bb tu sgt best!!

Zaidah said... August 8, 2010 at 12:14 PM

tahniah momma....telekung tu macam cantik aje....jeles...

Whitey Mommy said... August 8, 2010 at 12:20 PM

tahniah sis... alahai tomeynya dia tidur...

Liza said... August 8, 2010 at 2:11 PM

Tahniah Momma Mia..GA u nak join, tp xupdate lagi. Tunggu. Sempat lg kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... August 8, 2010 at 5:28 PM

cutenya gaya dia tdoooooooooo

sall said... August 8, 2010 at 11:24 PM

Sama2ku ucapkan. Harap2 persahabatan kita dlm blog kekal abadi. Jauh di mata dekat dihati kan.

ibu_Arifa said... August 9, 2010 at 1:16 AM

tahniah Momma Mia..seronoknyer banyak dapat hadiah tahun ni yer.. alhamdulillah :)

nieda said... August 9, 2010 at 8:06 AM

tahniah...murah rezeki

Wansteddy Tales said... August 9, 2010 at 9:49 AM

pandai posing lil Dzakirah >< cute3 >< boleh auntie baring sebelah cik? hehe

Iela Fazielah said... August 9, 2010 at 9:59 AM

tahniah.... rezeki tu...

kakyong said... August 9, 2010 at 3:27 PM

kecik2 dah pandai pose sambil tidur... ;)

 
Top