13
Sebelum masuk 4 bulan lil Dzakirah dah boleh menyiarap tanpa tangan tersepit bawah badan... Memang teror anak momma nih... Tak perlu mintak tolong untuk lepaskan tangan tuh... Semunya she managed her self... Good gal!! 

Moh layan aksi meniarap tertiarap lil Dzakirah...

Bila penat baring jap...

Seronok betul bila dapat meniarap...

Siap lentok-lentok lagi.. paling mahal tang molot tuh... 
nih blajo ngan akak Damia la nih...

Ya Allah, anak momma dah besar laa... geram nyer, rasa nak gheget jer...

*
*
*

Paling best tengok dak berdua nih dah jadi bestpren...


Kasih sayang mereka jelas terserlah kan???
Semoga kalian menjadi best buddy and love each other sampai bila-bila tau!!


Apa yang kakak Damia ada pasti dikongsinya dengan lil Dzakirah
ni antara project dorang berdua yang berjaya momma tangkap
kantoi kakak Damia

Tengok la apa yang lil Dzakirah pegang tuh...
Choki-choki
pemberian from kakak Damia untuk adik tersayang
Pandai anak momma nih sharing dengan adik...
good gal la sayang!!
lil Dzakirah pulak pantang dioffer pasti di amiknya and masuk mulut...
Sabar yer sayang... belum boleh lagi...


Post a Comment

qasehadam @ nurul said... August 10, 2010 at 8:23 AM

siyes cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat..dedua debab meh sini anti geget pipi tu sebelum esok posa xleh geget dah..gerammm

mommy icha said... August 10, 2010 at 8:35 AM

ya ALLLAH comelnya budak berdua tu.. ni yg hadha rasa nak bagi adik kat icha cepat-cepat (^_^)

nieda said... August 10, 2010 at 8:41 AM

kejap je dah 4 bulan...tak tahan tgk muncung dzakirah..comel buat muka camtu..hehe

selamat berpuasa

lydzar said... August 10, 2010 at 9:41 AM

alamak comelnya!!!!

ni yg tak sabar nk sambut baby ni!!

love love love bau baby :)

Ammi Sara said... August 10, 2010 at 9:47 AM

Ala kakak pandainya layan adik..kalo anak ammi, abg syaik tu syg adik waidi tu dia cilling nye adik (wrestling bak kata org jawa) hehe..

nur said... August 10, 2010 at 11:50 AM

hehehe.. suka tgk part dia muncung, mmg cute!

kakyong said... August 10, 2010 at 12:44 PM

amboi.. semangat nya dzakirah.. berkat susu ibu ni...

Em's Family said... August 11, 2010 at 5:01 AM

geram tengok mulut dia.. bibir Angelina Jolie you dibuatnyer hehhehe.. i wish I could give adik to my son.. dah lame sangat anak tunggal

Sharini aka Ummi Khayra said... August 11, 2010 at 7:48 AM

Wahhhh... dah besar tgk dzakirah.... geram tengok pipi and mulut yang moncong itu... :)

yantz-yeem said... August 11, 2010 at 8:58 AM

wahhhh syabas dzakirah..caiyukss!!!ala...tingin nak updet citer pasal dini n abg nya gaks..gmbo byk tpi xde mse nak updet huhuhuh...amboi pandai kakak nak bg coki2 kat adik..adik x leh mkn lagi le cayang...

selamat berpuasa alin...

memorisusuanku said... August 11, 2010 at 5:11 PM

alahai cutennnyaaaaaaaaaaa......sekejap jerk dah 4mths....kejap jerk dah blh berlari nanti mcm kaka damia:)

ibu_Arifa said... August 12, 2010 at 1:16 AM

comelnyer kamu berdua nih... geramnyer nyer tgk kemesraan adik beradik nih..

**teringin jg nak kasi dalila 'adik' tapi still fobia time nak bersalin tu..huhuhu.

Ummi Salsabila said... August 12, 2010 at 3:47 AM

kejap betul anak2 membesarkan kan kak.seronok tgk mereka.dzakirah makin tombam.geram tgk!

damia kakak yg penyayang.Kakak mithali!

 
Top