13
Alhamdulillah. My mom baru call and inform that elektrik dah ada. Tadi gangguan bekalan elektrik start dalam kul 10.55am. Now dalam 2.30pm. So almost 4 jam jugak laa gangguan tuh. Petang nanti balik baru check la cane susu-susu tuh...

 
Ada lagi rezeki lil Dzakirah... ni latest EBM Freezer photo as of 020810
Alhamdulillah syukur sangat...
Tak perlu buat plan B

Post a Comment

eima said... August 4, 2010 at 3:19 PM

mak aih byk nye .. siap ade freezer tuh ...
best nye ...
nanti next baby kena cekal la nk BF jg ...

qasehadam @ nurul said... August 4, 2010 at 3:32 PM

nilah namanye rezeki anak2 sbb tu xleh merungutkan kalo termengandung sama spt menafikan hak ALLAH sbg pemberi rezeki..bruu2 ni ade org nk beli ebm sesape dia mnta kalo sesape byk susu tlg jd ibu susuan ank dia,pasal susu dia dah kurang n bby dia xmo FM cuma nk susu ibu je.

nieda said... August 4, 2010 at 3:40 PM

alhamdulillah kejap aje black out

Intan Azmira said... August 4, 2010 at 3:42 PM

alhamdulillah...kalau kita yakin dia selamat, insyaAllah Dia akan bantu..think +ve ok..

AshAnas said... August 4, 2010 at 3:53 PM

4jam tade masalah if xbukak lgsung pintu nye... insya'Allah... kak, shira dok cr2 blk link tu tp xjumpe, hehe...

Ummi Ummair said... August 4, 2010 at 5:26 PM

banyaknye susu....tahniah!

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:01 AM

@ Eima - Alhamdulillah eima, rezeki anak. Caiyok2 eima for ur next bb. niat tu dah ada. InsyaAllah pasti boleh. me dulu blajo fr pengalaman anak 1st. so for 2nd doter me pulun habis2san

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:02 AM

@ nurul - u r rite dear. stuju

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:04 AM

@ Nieda - Alhamdulillah syukur sgt nieda sbb tak lama... kalo tak jenuh gak nk buat plan B tuh. At least skrg ada info gak cane nk bertindak bila ada kecemasan. thanks to u & kekwn yg kongsi info & pengalaman

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:06 AM

@ Intan - Thanks dear. i like ur +ve spirit. tqvvm sharing ur xperience too. really help so much to how nk bertindak & react bila emergency nnti

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:08 AM

@ shira - Alhamdulillah. 4 jam jer. ttg link lin tu dah jumpa. InsyaAllah nnti kt compile semua link2 ttg cane nk selamatkan ebm bila kecemasan

Momma Mia said... August 5, 2010 at 7:08 AM

@ ummi umair - mekaseh ummi.

memorisusuanku said... August 5, 2010 at 8:54 AM

ooohh nasib tak lama blackoutnya....:) seronok tgk ebm yg byk itu...:):)

 
Top