6
As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!!Semalam momma emergency leave (EL) sebab nenek lil Dzakirah ada check-up dengan doktor. So smalam momma suri rumah sepenuh masa... Sronok melayan anak-anak. Macam-macam yang berlaku smalam. Kakak Damia jatuh la... ishh seriau momma tau kakak Damia ni. Nasib baik takde pape. Pastu lil Dzakirah lak asyik nak menempeng jer... pantang nampak momma. 

Seronok anak-anak bila momma cuti. 
Tengok la mereka berdua berguling-guling together-gether...
geram sangat tengok bila mereka bermain bersama-sama
PRECIOUS!!


sesi pumping
Direct feeding lil Dzakirah - Tak terkira. Seronok kami berbonding together-gether. ada la setiap 2 jam melekat jer dengan momma. Precious!!!
3x tendum pumping (ni pun maner yg sempat buat jer.. stok utk esok nya)
  • 10.00am = 10oz
  •  2.45pm = 3.5oz
  • 6 pm = 3 oz
Totak EBM - 16.5oz

Post a Comment

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... August 17, 2010 at 8:36 AM

banyaknye
saya kagum sangat pada ibu2 yg menyusu baby ne...

CikPuanMiera said... August 17, 2010 at 9:01 AM

sbb awk mira tekad utk fully BF anak..
thanks ehh :)

hopefully kalo ada masa..
nak jugak jmpa awk n mintak tips utk BF anak ni.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... August 17, 2010 at 9:46 AM

sayang tol damia denagn adeq nyer ye...

FAIZA AMIR 2001 said... August 17, 2010 at 10:36 AM

alaaalalal tomeinya:)


yeahhh susu sangat meriah:)seronok akak tgk...:)

Ummi Salsabila said... August 18, 2010 at 2:41 AM

mmg dgn kagum dgn akak.HUGS*

nieda said... August 18, 2010 at 5:16 AM

rezeki bulan ramadhan...

 
Top