13
Sekarang diumukan keputusan Miakididdles Giveaway!!!! Tarik nafas dalam dalam... hembussss... tarik lagi dan lagi... hehehe lek ek!! 

Terima kasih kepada semua yang join dan yang memberikan pendapat yang bernas. Antaranya dah momma tunaikan seperti background layout Miakididdles CONWAY nih.. apa macam??? tantek tak??? baik korang cakap tantek if not undian ditarik balik... heheheh ... dah tak suram mata memandang kan?? 

Jom layan keputusannya....

*
*

*
*

 

 Jeng jeng... sapa yang kena!!!

21 - Umairnuzmeens @ http://umairnuzmeens.blogspot.com/2010/07/giveaway-contest.html

32 - Awein  @ http://syahidafarwin.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
(anda terbatal sbb tak memenuhi syarat-syarat.. ya ampun. masih tak follow blog utama miakididdles.. dah cari tak jumpa)

53 - Maz-Mazrina @ http://pikoponpon.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaways.html

10 - Zaikulim @ http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 

38 - Sall @ http://salldann.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 

34 - Aida Al-Quswa @ http://alquswa.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html

40 - Cicakgirl @ http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 

18 - Syakila @ http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html

*
*

Since ada yang terbatal, cabutan undi dilakukan sekali lagi
keputusan nya....

*
*

*
*

*
*


23 - Ash Anas @ http://ashrafshaakira.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html


Tahniah kepada yang bertuah, yang tak bertuah tuh harap jangan berkecik hati. InsyaAllah ada rezeki momma buat lagi giveaway... hokey??? So to those yang bertuah sila la email momma NAMA + ALAMAT + HP no untuk penghantaran hadiah di azlin.mohdatan[@]gmail.com

Apa yang bakal anda dapat adalah SUPRISE!!! Tapi tak lain dari hadiah-hadiah  bawah  tuh... Harap sudi menerima hadiah yang tak seberapa ni dari kami sekeluarga. Dah dapat please bagitau ek. Nak make sure hadiah-hadiah tuh selamat sampai kepada empunya diri.




Post a Comment

AshAnas said... August 17, 2010 at 2:10 PM

hehe, gara2 ada yg terbatal, shira dapat gak... hihi... suke2... tenkiu kak alin...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said... August 17, 2010 at 2:14 PM

Tahniah kepada pemenangnya.. ;o)

::Mamalyna:: said... August 17, 2010 at 2:31 PM

tahniah kepada pemenang...

ctnurkhijah said... August 17, 2010 at 2:35 PM

tahniah pada yang bertuah...

zurazari said... August 17, 2010 at 2:42 PM

tahniah pader yg lucky!!

EiJa ZaQuaN said... August 17, 2010 at 3:02 PM

Tahniah kepada sume pemenang..^_^

x sabar nak tunggu GA dr MommaMia lg..hik3..

Adyshariz said... August 17, 2010 at 3:56 PM

tahniah semua..rezeki ramadhan

gewecun said... August 17, 2010 at 4:12 PM

tahniah kepada pemenang:)

Ummi Salsabila said... August 18, 2010 at 2:42 AM

tahniah kak.contest berjaya.rjin betul akak ni.:)

kakyong said... August 18, 2010 at 2:15 PM

tahniah kpd pemenang bertuah...
aisehh.. x bertuah plak

sall said... August 20, 2010 at 2:18 AM

Alhamdulillah rezekiku dibulan Ramadhan. Tq mia. sok aku sms ko n Tahniah kpd semua pemenang.

 
Top