0
As salam semua...

Salam breastfeeding!! Ya Allah lama sungguh tak update blog ni. Maap la ek, kami bercuti panjang di kampung suami di Muar. Quick update on EBM dari 26hb - 31hb. 

EBM 26hb - 23oz

Since Jumaat lepas, 27hb cuti, momma hanya sempat tendum pumping lil Dzakirah before bertolak balik Muar. Dapat dalam 10oz, sadly tak amik gambar laaa. Percaya tak kalo momma cakap itulah kali terakhir momma tendum pumping lil Dzakirah until ler pagi nih 1hb Sept 2010. Perghhhhhhhh... lama giler tak buat pumping. Most of the time momma hanya direct feeding lil Dzakirah. Balik Shah Alam nenek pun suprise tengok lil Dzakirah sebab katanya makin bulat, so Alhamdulillah la... berkat direct feeding kot.

Kesimpulannya total EBM dari 28hb - 31hb = 0 oz. Pagi tadi baru buat stok  untuk hari nih. Nak tau dapat berapa?? tunggu esok la momma story ek. 

*
*
*
*

Sesiapa yang masih berminat join giveaway Miakididdles - GIVEAWAY "Breast Milk - The choice for a new Generation" masih boleh join sehingga 2 Sept kul 11.59 mlm ...nak join CLICK SINI. Mari kita pakat-pakat buat gelombang kesedaran breastfeeding!!! Yang telah join tu momma ucapkan jutaan terima kasih... 

Post a Comment

 
Top