11
Siapa suka layan aksi tidur anak-anak, angkat tangan!!! me !! me!! Setiap kali tengok aksi tidur anak-anak momma pasti tersentuh... terusik jiwa & raga wooo.... emo gitu!! Masa tuh la nyesal kalo ada marah kat anak-anak, terabaikan mereka ke...

Bila dah ada anak dua orang lagi ler... lebih lebih lagi kalo mereka buat aksi senada dan seirama... bergurau senda, aksi tidur... geram sangat!! Momma biasa tidur dengan anak-anak kat bawah. Tak berani nak tidur atas katil sebab kuss semangat, takut ada yang jatuh katil... Lil Dzakirah skarang nih suka memaut & memanjat... satu bilik sudah master untuk di tour... tak boleh tinggal sendiri-sendiri ada jer projek dia.

Bila si kakak Damia menangis, pasti si adik lil Dzakirah akan follow... Bayangkan ler kalo nak dukung dua-dua skali... mahu patah pinggang momma sayang!!! Momma biasakan sebelum tidur say good night & hadiahkan good night kiss. Pastu baca doa tidur sama-sama.

 Lil Dzakirah nampak dah besar bila pakai sluar akak Damia...
cepatnya masa berlalu...

 Gaya tidur anak-anak
Senada seirama kan??

 lil Dzakirah yang sudah master merangkak
Satu bilik pasti di tour nya
Selalunya si akak yang menjadi ketua...
tengok ler tuh aksi mereka....

 lil Dzakirah bangga dapat tour satu bilik...
 
Nilah hari-hari yang mereka berdua buat sebelum tidur
bergurau senda... tarik rambut... ada juga yang digigit....
Anak-anak... penyeri hidup kita kan??
Thank you Allah dia atas kebahagiaan yang Engkau kurniakan. 
Alhamdulillah syukur...
 

Post a Comment

Little BlueBird said... November 8, 2010 at 12:21 PM

Ya ampun...comelnyer Lil Dazkirah ni...geram tengok...cepat dia merangkak ekk...Harris lambat la...malas...

CikPuanMiera said... November 8, 2010 at 12:22 PM

waa seronok tengok dorg ni.
senada seirama gitu.
da macam lagu la kak.
ahahaha.

puterihannan said... November 8, 2010 at 12:29 PM

rasa letih, lesu, sedih hiba tensen stress semuanya terus hilang bila lihat muka anak.... mmg anak2 itu racun dan penawarnya... :D

wahida said... November 8, 2010 at 12:37 PM

yer..time dorang tdo lah baru rasa nyesal kalau ada termarah kat dorang kan?

memorisusuanku said... November 8, 2010 at 1:05 PM

alahai Comelnya aksi dua beradik nie.....cute golek-golek tidur, cepat masa mereka membesar, lepas nie mesti rindu aksi2 budak tomei niekan..:)

ummi said... November 8, 2010 at 1:25 PM

ala tomeinye.....
nk princess plak la...hihihi...

ann @ hatiberbunga said... November 8, 2010 at 1:48 PM

so sweet..!!
sangat setuju dgn alin. ;)

Zaidah said... November 8, 2010 at 2:39 PM

comelnyer diorang nie tidur....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... November 8, 2010 at 2:40 PM

suka tengok damia layan adeqnya...so sweet la kakak ni...sayangkan adeq...

kinna said... November 8, 2010 at 3:15 PM

anak2 sy kena ada 'divider' (mama derang la jd divider). kalo tak, kakak akan buat2 letak kaki kt adik..
comei tgk aksi2 derang :)

Winda said... April 12, 2011 at 12:05 PM

bila tgk anak2 alin terus rindu sgt2 pd anak2 sendirik..rasa bersyukur krn mempyi anak..tak sbr nk tngu ptg, nk peluk cium anak2...

 
Top