10
salam Mommies,

Bagaimana hujung minggu anda? Semoga semuanya baik-baik dan menggembirakan untuk semua. Just sedikit update tentang sesuatu yang baru di blog momma nih. Ada nampak  sesuatu yang baru di sudut atas side bar sebelah kanan tuh???

 Alhamdulillah, momma sekarang ni sudah menjadi member shaklee, huhu...
Pengalaman menggunakan produk shaklee selama lebih 4 bulan  membuatkan momma juga ingin berkongsi produk ini dengan kalian semua
tak kira lah anda menyusu mahupun tidak
Sesiapa yang inginkan kehidupan yang sihat, boleh mencuba!!!

Sesungguhnya, dengan izinNya momma berjaya menyusukan lil Dzakirah sepenuhnya 
7 bulan tanpa masalah susu kurang...
Doakan perjalanan penyusuan lil Dzakirah untuk 1 tahun pula!
Dahulu semasa Damia, bila masuk 5 bulan susu momma mula kurang, 
macam-macam usaha momma buat
so bertitik tolak dari pengalaman lepas momma sentiasa berjaga-jaga 
untuk mengelakkan susu kurang
mencegah lebih baik dari mengubatikan
Alhamdulillla Allah ketemukan momma dengan SET B  produk shaklee
Sesiapa yang berminat boleh contact momma yer. 
Sesiapa yang nak share masalah penyusuan pun boleh contact...
Momma bukan pakar laktasi tapi momma suka gali ilmu
paling tidak kita boleh share masalah penyusuan bersama... 
hanya ibu-ibu yang berjuang breasfeeding shj tahu apa cabaran & dugaan yang dihadapi oleh ibu-ibu breasfeeding yang lain... kan ... kan???
Benda baik, elok kita share bersama.  
Tak kenal maka tak cinta...
Sesipa yang nak gunakan Id momma pun boleh pakai. Semua harga member untuk anda
info lebih lanjut boleh rujuk "drop down Menu" tu juga 
(akan diupdate from time to time)


***

Ada lagi...benda baru... Anda nampak drop down Menu bawah gambar happy breasfeeding tu? Boleh rujuk tip-tip penyusuan momma di situ. Kalo ada apa-apa yang korang nak tahu bagi tau ler ek. Sesama kita menyokong 200% penyusuan susu ibu.

Post a Comment

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... November 8, 2010 at 8:23 AM

wahh..tahniah
sy dah jd ahli shaklee since 2007..heheh

tapi guna sendiri saja
tak jual kat mana2 pon..ngeeee

Momma Mia said... November 8, 2010 at 9:17 AM

Wah dah lama join tuh Rose.
Me pun guna sendiri tp bila org asyik tanya me pun share jer.

The more we share insyaAllah the more we gain kan... rezeki semua Allah yg tentukan. Kita cuma berusaha & tawakal. Doakan semoga semua usaha kita diberkati Nya. InsyaAllah.

nur said... November 8, 2010 at 9:24 AM

good job momma :)
let's share our bf experience together :)
hepi bf to momma :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... November 8, 2010 at 9:37 AM

mmm.. insya allah kalau ada rezeki baby akan bagi bf baby sampai dia dah tak nak.. harap2 kuat smangat mcm awak

wan nurul hezrina abd halim said... November 8, 2010 at 9:57 AM

momma mmg produk nie bgus..nurul lma dh amek..dr maira umur 7 bulan..bgus alfafa tuh..now pun still amek

ibu_Arifa said... November 8, 2010 at 10:13 AM

bagusnyer.. senang lah kalo orang nak order bila ada kat sidebar blog cenggini.
me tak pernah try lagi.. tapi dah lama teringin jugak nak try. tengoklah nanti.

Arissa Zoela said... November 8, 2010 at 10:15 AM

same la kite Momma Mia...rin pun br je join..smlm bertandang ke rumah Kak N lagi..bnyk info..nicelah ada sidebar tu...mmg terpike nak buat mcm tu jugak... :)

Salam Ukhwah...

So Shy Lady said... November 8, 2010 at 11:33 AM

produk sharklee memang diakui kehebatannya.
Momma, I dh bf my dauter smpai skrg umurnya dh 3years. I ada prob bgmn nk ceraikn susu...hhuhu. any tips?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... November 8, 2010 at 2:41 PM

wah dah ada gadget baru ek...tahnaih ek berjaya mantop kan blog....rajin alin ni kan

kakyong said... November 8, 2010 at 11:37 PM

tahniah.. yang baik memang patut di kongsi.. semoga berjaya BF LIl dZakirah hingga 2 tahun.. :D

 
Top