4
Ada nampak tak signature MommaMia kat bawah tuh... Tantek tak??? Heheh... credit to Kak Yong. Di saat mood down Kak Yong buat offer untuk existing follower @ 530 kawan kak Yong tuh. Gizillion thanks kak Yong!!! Momma dapat FOC tau... FREEE... tapi skarang FOC tu dah ditutup and kak yong buka untuk tempahan berbayar sebanyak RM3 untuk 1 signature yer. Nak tempah klik SINI.

So kat sini momma nak share cane nak letak kan signature dalam blog entry. Caranya korang klik SINI. Entry perkongsian from Kak Yong. Mekaseh skali lagi kak Yong. Boleh juga rujuk kat blog Ibu Arifa klik SINI.

Selamat mencuba!! 

Post a Comment

CikPuanMiera said... November 12, 2010 at 5:10 PM

rajinnye kak lin dok odek belo ye.
bagus bagus.
cantik signature.
nak jugakk!!

win@momyShaneQeisha said... November 12, 2010 at 5:14 PM

cantik signature tu.cute.nak cuba buat juga

kakyong said... November 12, 2010 at 6:38 PM

alin,
thanks for this n3.. ;)

senandung hatiku said... November 14, 2010 at 11:41 PM

sblm ni cuba tk jd..nk folo yg ni lah.Tqvm..

 
Top