23
Alhamdulillah berjaya gak momma housekeeping stok bulan Oct 10. Lebih menarik, stok bulan Oct nih meningkat compare dengan bulan Sept 10 (klik sini). Maklum ler bulan Sept lepas kan banyak cuti raya. Alhamdulillah mood dan semangat pumping kembali sudah. Syukur alhamdulillah. Thank you Allah, dengan izinnya rezeki lil Dzakirah masih meriah dan mindset momma boleh kembali ke landasan yang lebih positif. 

Jom layan gambar EBM kami - Oct 2010.

 23 storage bag x 10oz = 230oz...
Masih di freezer 2 pintu kat dapur, harap boleh dipindahkan ke chest freezer mlm nih

Post a Comment

Intan Azmira said... November 2, 2010 at 10:06 AM

good job..i can do it, u can do it...

cha said... November 2, 2010 at 10:20 AM

TAHNiAH, next baby sok, nak minta nasihat akak fasal bf la, boleh kan? ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... November 2, 2010 at 10:27 AM

alin,
storage bag yg alin guna tu leh buh 9 oz ye? botol dia pon cam bentuk ameda punye botol kan?
kat mana beli?

oh ya,
ahad lepas sy baru g servis pam
kat tmn sri rampai..ngan mr tan
alin servis mana?

gud job alin..tahniah..stok sy cam biasa..ciputt je hehehe

Mama Zara said... November 2, 2010 at 10:35 AM

salam alin, wani nk tnya ni...skali pump mmg dpt around 10 oz tu ke atau alin mix kan dgn EBM hari yg sama utk pack 10 oz per bag tu?

Fieza79 said... November 2, 2010 at 10:42 AM

gigih..gud job...moga bertambah2 lg lps ni..

[-suziey-] said... November 2, 2010 at 11:06 AM

waaaaa byknye stok...best je tgk..rezeki dzakirah :)

~ As ~ said... November 2, 2010 at 11:11 AM

apa jenama storage milk ni ya???

memorisusuanku said... November 2, 2010 at 11:34 AM

alhamdullilah melimpah ruah rezeki dzakira:)

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:06 PM

@ Intan - yes. together gether we do it. Thanks.

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:09 PM

@ cha - InsyaAllah. Anytime jer boleh sha. wah seronok cik Oni nnti bila dapat adik. ada teman bermain

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:12 PM

@ rose - storage bag tu boleh masuk 12oz rose. Brand jingle jungle. botol dia pun sama jingle jungle. ada jual kat sarakids, fabulousmom

wah dah anta service ek? bagus2 mesti lepas nih hasil pump meletop u. caiyok2 rose. i can do it. u pun boleh.

alin sbb dulu beli kat fabulousmom so hantar kat dorang than baru org sri rampai amik kat sana. mudah sket sbb boleh pinjam pump fabulousmom sementara anta service.

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:13 PM

@ mama zara - tengok juga wani. kekdang sekali pump dpt 10oz kekadang me mix ebm hari yg sama. biasa 2 botol bleh dlm 1 stirage bag. senang nk kira

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:13 PM

@ suziey - alhamdulillah suziey. syukur sesangat. semoga berjaya ler penyusuan kami sehingga 2 tahun

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:14 PM

@ As - storage bag tu jenama jingle jungle. boleh muat sampai 12 oz but me letak 10oz jer senang nk kira

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:15 PM

@ fieza 79 - huu mekaceh sis. Amin semoga dimakbulkan doa sis tuh

Momma Mia said... November 2, 2010 at 12:15 PM

@ kak mieja - thanks sis. Alhamdulillah syukur. Thank u Allah

So Shy Lady said... November 2, 2010 at 2:14 PM

wah, bkja keras momma nmpaknya. Bertuah btul baby...

Little Tots Journey said... November 2, 2010 at 3:06 PM

Bestnyer....sekali lagi aku jelessss giler......Jingle jungle tengah sale kat Fabolous Mum..jom serbu........

Liza said... November 2, 2010 at 3:45 PM

Bestnya Alin.... Aritu Alin ada wat entri pasal breastpump Anema. Berpa harga dia ek?

Momma Mia said... November 2, 2010 at 3:59 PM

@ so shy lady - Alhamdulillah sis. rezeki anak. Semoga mama dia lebih gigih & mudah putus asa

Momma Mia said... November 2, 2010 at 4:00 PM

@ litle tots journey - huhu jom serbu. botol dia so far takde stok la pulak :(

Momma Mia said... November 2, 2010 at 4:01 PM

@ liza - pump tu brand AMEDA. masa me beli harga dia dlm rm700++. Tu investment jangka pankag yg me buat. utk anak2 yg seterusnya... huhu

skrang dah naik sbb corong dia BPA type. ada sale kat fabulous skarag RM 754.80

@e_da said... November 3, 2010 at 7:00 PM

bestnya saya tgk stock mommamia ni... sy tak kesampaian nak buat banyak tu

 
Top