14
Good news to all special bloggers/FaceBookers/Twitteres out there!

JOM JOIN CONTEST!!

My Super Kids & Bling Buubies are organizing a joint contest – MY BLING MOMENT.
Contest ini kami akan buat secara bermusim, jika diizinkan, bermula dengan 
My Bling Moment : Breastfeeding.

Contest My Bling Moment : Breastfeeding ini adalah bersempena dengan pelancaran Blog Susu Sihat dan sebagai mempromosi tentang breastfeeding in public (penyusuan di tempat awam).
susu ibu

Syarat-syarat pertandingan:
1. Anda mestilah seorang ibu yang sedang menyusukan anak, di bawah usia 2 tahun. Ataupun sedang hamil dan berazam untuk menyusukan anak.
2. Anda mesti warganegara Malaysia atau Brunei.
3. Mempunyai blog, atau FaceBook, atau Twitter.

Cara-cara untuk menyertai My Bling Moment : Breastfeeding

Bagi Blogger:
1. Buat satu entry blog bertajuk – My Bling Moment : Breastfeeding
2. Letakkan gambar anda sedang menyusukan anak anda (haruslah menutup bahagian yang sewajarnya ;) ) Jika anda sedang hamil, letakkan gambar anda bersama barang2 yang berkaitan dengan penyusuan ibu.
3. Tuliskan satu slogan/kata2 hikmah/pesanan/ucapan/luahan hati di bawah gambar tersebut tidak melebihi 150 patah perkataan.
4. Sertakan bersama links ke blog MySuperKids (http://mysuperkids.net), blog Susu Sihat (http://blog.sususihat.com) dan Bling Buubies (http://www.blingboutique.biz).
5. Komen di entry ini beserta URL entry anda. Sekiranya komen anda tidak muncul, sila email kepada saya – admin@sususihat.com

Bagi FaceBook & Twitter User:
1. Uploadkan gambar anda sedang menyusukan anak anda (haruslah menutup bahagian yang sewajarnya ;) ) Jika anda sedang hamil, letakkan gambar anda bersama barang2 yang berkaitan dengan penyusuan ibu.
2. Tuliskan satu slogan/kata2 hikmah/pesanan/ucapan/luahan hati sebagai caption gambar tersebut, beserta sedikit info tentang contest ini.
3. Maklumkan kepada saya tentang penyertaan anda di komen entry ini (sertakan link ke gambar anda).

 

Hadiah-hadiah menarik menanti anda!

HADIAH PERTAMA :

- Tawaran menjadi duta Bling Buubies selama setahun. Sebagai duta anda layak:
—–mendapat coverage dalam blog Susu Sihat.
—–menerima 6 pasang Bling Buubies dalam tempoh setahun worth RM1800.
—–menjadi model produk Bling Buubies selama setahun.
*mengikut terma dan syarat.

HADIAH KEDUA :

- Mendapat coverage dalam blog Susu Sihat.
- Tawaran menjadi model untuk produk Bling Buubies.
- Barangan Bling Baby
- Voucher Bling Buubies

HADIAH KETIGA :

- Tawaran menjadi model untuk produk Bling Buubies.
- Voucher Bling Buubies.
- Voucher barangan Bling Baby.

5x HADIAH SAGUHATI

- Voucher Bling Buubies
- Voucher barangan Bling Baby

Contest ini bermula pada 3 November-3 Disember 2010.
Cepat-cepat sertai dan rebutlah hadiah istimewa menjadi duta kami!

*My Super Kids mengalu2kan sebarang sponsorship untuk penganjuran My Bling Moment yang seterusnya ;) Sila email mommy @fahry.net  untuk keterangan lanjut.


Post a Comment

wan nurul hezrina abd halim said... November 4, 2010 at 11:42 AM

bestnyer GA nie..nak join tapi nnt arinie baru nak amek gambarlah..Tak ada pulak gambar menyusu...k nak join pasnie..

Nad @ MamaZakwan said... November 4, 2010 at 11:50 AM

wa,menarik! harus join ni! :)

Momma Mia said... November 4, 2010 at 1:40 PM

@ wan - join jgn tak join. mari kita beraksi & berposing.

Momma Mia said... November 4, 2010 at 1:41 PM

@ Nad - yes memang menarik kan. jangan tak join tau. nak tengok aksi menyusu in public.

@e_da said... November 4, 2010 at 4:33 PM

mommamia mmg patut kena join.. sebab sy suka stock ebm DIA.. BANYAK SUNGGUH... saya sokong breastfeeding.. hehehe

Little Tots Journey said... November 4, 2010 at 6:25 PM

Susu yang Ala Ala Gapas atau yang kais hari ni besok habis..boleh join???

BIONIC WOMEN said... November 4, 2010 at 7:21 PM

alahai..ruginya, dah benti ler nyusu dhiya..huhuhu
tapi maner tau preggy kan sebulan 2 nih..hehehe..
goodluck momma..

nur said... November 5, 2010 at 1:20 PM

nak join, tapi bila la boleh posing time menyusu ni, huhuu...

puterihannan said... November 5, 2010 at 2:20 PM

alor... tak bestnya tak dapat join... :(. next year buat agi ek... :D

senandung hatiku said... November 7, 2010 at 7:22 PM
This comment has been removed by the author.
senandung hatiku said... November 7, 2010 at 7:37 PM

link saya ; senandunghatiku.blogspot.com.

salam.. dah join!.kebetulan pula br ambil gambar ni kira2 2 minggu lepas...dan br jumpa blog ni hr ni.jadi saya terus join.seronok sgt sebab saya sokong penyusuan ibu 200%!

wan nurul hezrina abd halim said... November 8, 2010 at 11:01 AM

k nurul dah join taw..nie entrynyer..tinggal kan kat cinikan?

http://hezrina1983.blogspot.com/2010/11/my-bling-moment-breastfeeding.html

Umie a'iesya said... November 23, 2010 at 9:15 AM

salam momma mia!
saya tringin untuk join ye...

ni link nye ye

http://allaboutastory.blogspot.com/2010/11/my-bling-moment-breastfeeding.html

tq so much!
;-)

 
Top