10

Ramai ibu bekerja yang berminat untuk membuat pendapatan sampingan, tapi ramai juga yang tidak tahu caranya?? Me one of them laa... So when mommyLyna organise this great and wonderful workshop me dah tak pandang belakang and terus sign-up as Early Bird.

Our great WoHoWo family siri 1

Alhamdulillah last Saturday, me berkesempatan untuk menghadirkan diri ke WOHOWO siri 1 untuk beginner. Thanks to my beloved hubby sebab izinkan me untuk join this wonderful workshop. Pesan hubby sebelum keluar rumah "Make sure amik setiap pengisian workshop tu..." tidak me lupakan.

My Mentor Lynna and Assie...
Trillion thanks
Me truly honor dapat jumpa and belajar from both of you
Sudikah terima me as your fulltime Mentee??

Me memang tamak...
Want More Quality time with my precious & family 
That's the NO.1 reason 
why i attended the workshop

so if uols ada terfikir
cam Damia tuh...

JOIN WOHOWO... 
InsyaAllah semua persoalan di atas dan persoalan2 lain anda akan terjawap
NEXT workshop

Tarikh : 
20 November 2010
Tempat : 
Scriptory Box, Tingkat 1, Wisma Bling Lustre, Tmn Meranti Jaya, Puchong

Masa : 
9 pagi – 1 tgh hari

Boleh email to
MommyLyna - mommy @fahry.net 
or 
Assie - greatmindstc@gmail.com 
tempat terhad!!!
(nanti uols bagitau ler bagaimana & dari siapa uols tahu tentang WOHOWO ni...)

To know more about the WOHOWO session pada hari tuh ... 

Post a Comment

Great Minds Training and Consultancy said... November 1, 2010 at 8:54 AM

Salam Alin,

Thanks a lot for the review! Glad to know you and keep in touch ok!

More pictures of out WoHoWo Workshop last Saturday can be found here:

http://usahawanborongchina.blogspot.com/2010/10/wohowo-mom-workshop-series.html

Take care and let's do it!

Nad @ MamaZakwan said... November 1, 2010 at 10:27 AM

wah, macam best! tak tau pun..
tetibe tgk gmbr, ada kawan saya disitu :)

shuhda silmi :)

*gmbr atas skali yg duduk pegang baby

hehe

Wansteddy Tales said... November 1, 2010 at 10:35 AM

adoi picca last damia tu mmg buat gelak. seyes habis! best gak heh ada keje sampingan. leh tmbh pndapatan :)

[-suziey-] said... November 1, 2010 at 10:40 AM

wow..best jgk workshop camni..ape yg penting..semangat tu..hehe

ctnurkhijah said... November 1, 2010 at 11:20 AM

kalo dok kl mmg ct join nih....

wan nurul hezrina abd halim said... November 1, 2010 at 11:39 AM

lawak gambar damia yang last tuh..hehe..Bagus gakkan program nie..kalau dekat leh join

Little Tots Journey said... November 1, 2010 at 1:47 PM

mama harris macam berminat jer..kena bayaran ker????

kakyong said... November 1, 2010 at 2:00 PM

oowhhh wohowo ini...

nanti leh share tips yg dipelajari di workshop tu...

kakyong dulu beranikan diri jadi WAHM atas alasan terdesak... huhuuu....

nanti kakyong share bbrp tips @ persedian mental fizikal sblm betui2 buat keputusan utk jadi SAHM @ WAHM...

kinna said... November 1, 2010 at 4:28 PM

slm knl..sy join jugak sabtu lps..br kenal alinalan live :)

Ummi Salsabila said... November 2, 2010 at 8:38 AM

first dgr,wohowo!

wow,mmg supermom betul ni.semua benda boleh buat! cayalah!

 
Top