15
As Salam mommies,

Alhamdulillah Alin dan EBM telah selamat mendarat dan pulang ke Malaysia pada 3hb Dis, Jumaat petang. Perjalanan pengangkutan EBM from Ulsan ke Gimpo tidak menghadapi sebarang masalah.  Bagaimanapun, pengangkutan EBM from Incheon to Malaysia, cabarannya sangat ler mencemaskan. 

 Check-in the EBM coolbox...
Hanya Tuhan shj yang tahu betapa berdebar dan takutnya jika EBM tu cair
Flight kami 5 jam, tu tak termasuk masa perjalanan dari hotel Incheon ke Malaysia

Alhamdulillah, EBM berjaya di transfer ke dalam chest freezer
Thank you Allah...

Nantikan entry penuh Alin yer. Sekarang Alin sedang manggantikan all the time yang berada di Korea dengan anak-anak dan family. Kami juga akan pulang ke kampung di Muar dan celebrate our 3rd anniversary pada 7hb Dis 2010 ni.

Post a Comment

Cery said... December 5, 2010 at 12:05 PM

alhamdulillah....al the best dear

puterihannan said... December 5, 2010 at 1:50 PM

alhamdulillah.. sy pun berdebar2 menantikan berita pasal EBM momma dr korea... :D

f a i z a h 's said... December 5, 2010 at 3:00 PM

sgt2 la kagum dgn kak alin...tahniah kak alin~!

lydzar said... December 5, 2010 at 3:17 PM

alhamdulillah, dh selamat dalam pelukan family :)

penuh freezer tu..happy tengok

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... December 5, 2010 at 4:25 PM

wahhhhhhhhhh tabiknya pada u..banyaknye u kumpul stok susu.kalau nanti ila dapat no 3 memang kena menuntut nne!!!

AlongAzrina78 said... December 5, 2010 at 4:47 PM

Erkk...yang ni mommaMia kita jumpa di Wisma Bling Lustre tu....huhu

Ummi Ummair said... December 5, 2010 at 5:31 PM

tahniah momma..tak sabar nak tggu cerita selanjutnya.. :)

Little BlueBird said... December 6, 2010 at 1:44 PM

Bestnya.....semangat ekk susu u...best..best..

AQisH said... December 6, 2010 at 2:10 PM

fuhh..cayalahh ;-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... December 8, 2010 at 2:51 PM

alhamdulillah..n happy 3rd anniv..

ima said... December 8, 2010 at 4:45 PM

tahniah...kagum n gembira tgk momma yg begitu kental memperjuangkan susu ibu...alhamdulillah..

Ummi Salsabila said... December 8, 2010 at 5:06 PM

Alhamdulillah..so proud of u sis.happy 3rd anniversary! ;)

senandung hatiku said... December 9, 2010 at 10:12 AM

Alhamdulillah..sgt bangga dgn momma. untung anak2 yg mendapat susu ibu sepenuhnya..semoga mrk menjdi ank yg soleh & solehah!trmasuk anak2 kita...

[-suziey-] said... December 9, 2010 at 11:43 AM

waaa bestnye tgk ebm..byk giler..rezeki anak..

 
Top