6
Lepas posing-posing sakan berkimono, kami singgah jap ke Botanical Garden jap.. tak turun pun sebab anak-anak dah penat... mintak susu dan mau tido...

  Rehat jap setelah penat turun bukit Japanese Tea House tuh...

 Abah Mia yang mithali..di mana sahaja sanggup buat susu anaknya
Thanks abang.... cayang abang!!!

Kami jumpa ulat gonggok yang besar nih... geli laaaa

Turun dari Japanese Tea house kami melawat Swan jap...

  Momma, Ira yang kepenatan dan Swan

 Mia dan Abah yang kepenatan...

Momma, Ira dan Mia plak nak rehat...

Penat berposing ala-ala jepun harus la pulang untuk lunch & solat... Selepas tuh ke Rabbit Park dan bermain bowling sebelah petang... lama giler tak main!! Yippie momma kalahkan Abah Mia... 

 Abah dengan arnab-arnab angkatnya...

 Kami yang takut nak bagi makan so perhati jer laaa

 Damia yang malu-malu dengan arnab.. suh bagi makan pun takmo...

takut-takut gak... tapi nak cuba gak bagi arnab makan... Berjaya!!
geli jer bila dia amik makanan tu

 Gaya abah berbowling...

 Ada gaya tak??!!  Penyokong kuat ada kat blakang momma tuh
tu pasal bleh menang !!!

 Momma yang hover dari anak-anak.. peace!!

 Bukti bowling score

Esoknya dah mau pulang. Alhamdulillah hari ke-2 redup jer dan tak hujan. Puas anak-anak berjalan. Thanks to abah!!!

 Kami seronok 3 hari 2 malam di sini...

Sejak abah Damia ambil alih tugas membancuh susu Damia mereka sangat rapat 
walaupun Damia hanya jumpa abah pada hujung minggu jer...

 Charger kamera buat hal... tak boleh nak charge
kami berposing dan amik gamba guna black berry jer.. sib baik dah nak balik

 Terima kasih Abah!!
lain kali kita datang lagi yer...

Post a Comment

AQisH said... December 21, 2010 at 10:28 PM

klu akak dh x larat nak dokong bb dlm bb sling tu tau huhu..
best gi jln2 ngan family kan..

kakyong said... December 22, 2010 at 8:25 AM

bestnya jalan2 , gambor semua cantik2...

EiJa ZaQuaN said... December 23, 2010 at 4:34 PM

bestnye 3 hari 2 malam.., eii..mmg geli la tgk ulut gonggok yg besar tu..hitam ke kaler dia..?

Papa Mifz said... December 25, 2010 at 5:54 PM

wah best nye g bukit tinggi....dh lama x g...last g time zaman bercinta dulu..:)

 
Top