9
Balik dari Korea on Friday, Ahadnya kami sekeluarga terus pecut ke Muar, kampung hubby... Selasa pulang ke Shah Alam kemudian kami ke Bukit Tinggi pula hari Khamisnya... Bermalam di Bukit tinggi 3 hari 2 malam... Untuk kakitangan kerajaan ada special price yer stay di Berjaya Hills nih... So jom layan jer aksi holiday kami sekeluarga...

 Anak-anak yang seronok
Aksi posing wajib atas katil

Elok jer behave bergambar dak dua org ni...

Posing dgn mama plak..

 Sudah kenyang... Alhamdulillah
Harus jalan pula...

 Abah dan Mia kat Tower Bukit Tinggi

 Aksi gedik momma dan Mia... Ira control ayu!!

 Penat berjalan, kita minum dulu...
Pastu makan-makan pula...

Ira yang semakin pantang nampak makanan.. masuk jer!!
Selera makan tengah tinggi skarang

Sudah kenyang, jalan jalan lagi sampai balik bilik

Budak yang sangat seronok... 
tak nak tido asyik nak main-main jer

Post a Comment

Cery said... December 21, 2010 at 7:48 AM

wahh...honeymun4 beranak..hehe.. tak tahan tgk gambar atas katil posingwajib dua beradik tu..mcm anniversary diorang lak ye..hehe... enjoyyy

Sidratul Muntaha said... December 21, 2010 at 8:34 AM

huh
suke tgk mia
sgt chubby!
ira samalah cam ara,asyik nak mkn jer.
pastu lepas sikit..siap arr dia serbu makanan depan mata.
nak2 klu makanan abng dia.
sampai menangis2 setot adik dia main2kan makanan dia.
ehehhe

lydzar said... December 21, 2010 at 8:35 AM

lepas penat travelling kerja, travel dgn yg tercinta pulak kan..seronok tu!

Momma Mia said... December 21, 2010 at 8:35 AM

@ Cery - Heheh memang cam anninversary dorang puh...semua dapat apa yg nak, jeles mama dai. hihih Skarang g memaner mesti bawak anak2 if not terasa tak best jer jalan2.

Momma Mia said... December 21, 2010 at 8:37 AM

@ Ayu - Ara bleh geng dgn Ira... tp mia kalo dgn adik dia dia jer yg menang, sian Ira..

Momma Mia said... December 21, 2010 at 8:38 AM

@ Lydzar - huhu sangat seronok. Actually kalo tak g korea memang lebih awal lagi kami bercuti... dan lebih jauh lagi tp nk buat camne.. tu pun last minute plan & dapat gak hotel.

[-suziey-] said... December 21, 2010 at 10:22 AM

aah untung gomen rate murah sket..heeh..bilik tu sama mcm kita stay..hahaha jakun plak:p eh tp berkabus yek..time weols pegi xberkabus sgt..ke time tu kol 7pagi? hehe

EiJa ZaQuaN said... December 23, 2010 at 4:40 PM

cantiknye bilik dia.., eija x pernah lagi sampai kat Bukit Tinggi ni..huk2..

suka tgk pose damia..:)

lelayong said... December 24, 2010 at 10:02 AM

Salam Alin..
salam kenal dari Lela, lela suka masuk blog nih, boleh menimba ilmu penyusuan. Nak tanye nih, mana nak beli kain yg ALin guna untuk kelek Ira tu erk (yg warna pink tu)..hehe..tak tahu nak panggil per,acilah kan lela panggil kain kelek, hahaha..

 
Top