11
As salam mommies...

Alhamdulillah smalam 5.05am me and EBM selamat sampai ke Malaysia. Tiba di rumah dalam kul 7.30am... Kali ni takde overnite maner-maner. Check-out from Ulsan pada 6.30am, kami bertolak terus ke Gimpo dan Incheon sebelum bertolak pulang dengan AirAsiaX pada lewat malam hari yang sama. Bayangkan ler. EBM dari Ulsan - Gimpo - Incheon - Home Malaysia amik masa lebih dari 24 jam sebelum tiba dirumah. Me hanya bertawakal.

 Cuaca pada hari terakhir adalah hari yang paling sejuk 
sepanjang musim sejuk di Incheon... 

Sejuk sampai terpaksa berlindung di dalam bilik ni semasa menunggu bas

 Mendebarkan... EBM selamat tiba dirumah setelah travel lebih 24jam
Cair ke tak?? Dari check-out from Ulsan me dah seal. Hanya buka bila tiba dirumah

Nantikan entry penuh later ek. Trip kali nih sangat memenatkan. Sepanjang di Korea teramat ler susah nak tidur... Manage tidur bila dah kul 4.30-5.30 pagi. Bayangkan 6.30 pagi dah nak bangun. I guess tu juga sebab my lil Dzakirah pun susah tidur bila ditinggalkan trip kali nih... Sian Dzakirah. Nampak susut muka dia.

 Orang pertama yang sambut momma bila masuk rumah...
Tengok Dzakirah tersenyum lebar... priceless sesangat!!

Post a Comment

lydzar said... January 17, 2011 at 10:38 AM

cuaca sejuk tu membantu tak dlm mengekalkan EBM utk terus beku?

congrates lagi sekali sbb mmg berhati waja with BF+travelling nih :D

wan nurul hezrina abd halim said... January 17, 2011 at 10:50 AM

selamat pulang kay..alhamdulillah..memang anak2 dah rindu dah tuu..

kalau cuaca sejuk sedikit sebanyak membantu dalam kekalkan suhu ebm kan?

Momma Mia said... January 17, 2011 at 10:59 AM

@ lydzar - Thanks dear. Cuaca tu membantu gak kot semasa kami on the road. Pastu cooler box tu tersimpan jer kat baggage storage di Incehon airport bila kami yofe2 ke seoul

Momma Mia said... January 17, 2011 at 11:02 AM

@ Wan Nurul - Thanks sis. ALhamdulillah. Rindu yg teramat sangat.. lepas nih kalo kena g lagi mau nak angkut anak2 skali.

Cuaca sejuk mostly kat luar jer, bila masuk bangunan i.e incheon airport ada heater tu yg risau tu. Hope ais & chiller dlm coolerbox tu cukup utk mempertahankan suhu untuk EBM

Zaidah said... January 17, 2011 at 11:39 AM

alhamdulillah....selamat sampai ke Malaysia.....

yantz-yeem said... January 17, 2011 at 11:57 AM

alhamdulillah alin n EBM selamat sampai....alaahi rinduuuuu muka ira tu hehehe

mariaariffbaby.com said... January 17, 2011 at 12:36 PM

syukur u and ur EBM selamat sampai ke malaysia
:)

maria said... January 17, 2011 at 4:43 PM

Good en3 sbb nak suggest kat kwn camne nak bawe EBM travel..Itupun kwn kata susah nak bawe EBM travel pdhal jarak cuma KL-KELANTAN..Tahniah hendak seribu dayakan...

Little BlueBird said... January 17, 2011 at 5:00 PM

hi momma mia....

Hana kagum sangat...u bole pump while travelling..i ni pun kena gi outstation for 6 nights...tak dapat bayangkan bila malam...baby masih direct..kalau i takde..macam mana...hish!!sebak la hati..Hana macam tak kuat la nak outstation..EBM stok pun takde...

ann @ hatiberbunga said... January 17, 2011 at 7:34 PM

alhamdulillah.. selamat dh sampai.. welcome home! ;)

Mieja@Amiizaa2001 said... January 19, 2011 at 5:52 PM

alhamdullilah.......dah sampai & banyak ebm:) dzakirah semakin comell.....auntie geram nak kisssss:)

 
Top